реклама
Sucurity Police

реклама

Вчора молодіжна збірна України з футболу в рамках кваліфікаційного етапу до Євро-2017 приймала збірну Ісландії на Черкаському стадіоні «Центральний». Не дивлячись на досить холодну погоду, вболівальників на стадіоні зібралось вдосталь. Однак команда втішити черкаську публіку перемогою, на жаль, не змогла. Матч закінчився мінімальною перемогою гостей – 0-1.

 

Українські футболісти з перших хвилин захопили ініціативу і почали показувати, «хто в домі господар». Вже на другій хвилині матчу Денис Безбородько мав чудову можливість відкрити рахунок. Однак на його удар зреагував голкіпер ісландців.

Не зміг Денис відзначитись і вдруге, коли після передачі партнера виходив сам на сам з воротарем. А трохи пізніше все той же Безбородько перевірив на міцність стійку воріт стадіону «Центральний».

Ісландці ж мали нагоду відзначитись у воротах нашого Георгія Бушмана тільки одного разу, коли після небезпечного удару зі штрафного м’яч пройшов вище рамки. На перерву команди йшли з нулями на табло, але за явної переваги господарів.


Початок другого тайму йшов за тим же сценарієм, що і перший. Наші футболісти вдало комбінували, створювали небезпечні моменти, однак чи то нефарт, чи недостатність майстерності не дозволили розпочати лік голам у збірної України у нинішньому кваліфікаційному етапі. Спочатку капітан нашої команди Владлен Юрченко влучив у поперечку, а на останніх хвилинах матчу Ігор Дуць не зміг як слід влучити по м’ячу з убивчої позиції.

В наші ворота гол прийшов нізвідки. На 71 хвилині матчу ісландці змогли результативно завершити одну зі своїх малочисельних атак. Сумбурна кінцівка матчу у виконанні молодих українських футболістів бажаного голу не принесла. В результаті – 0-1 на користь Ісландії.

На післяматчевій прес-конференції тренер гостей  похвалив українську збірну за гарну гру, а такожпобажав миру всій Україні.

Головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець на питання: «Чого не вистачило, щоб зрівняти рахунок», логічно відповів: «Забитого голу».


– Хороший матч провела наша збірна. Виконали все, що запланували, крім забитих м’ячів. Гра для нас складалася добре в плані організації, комбінацій, але тільки завершального удару нам не вистачало.

Також Сергій Іванович наголосив, що якщо команда наступні матчі відбору гратиме з таким же настроєм, то «все буде добре».

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Лаваш Кул! 09.10.2015 10:43
Якийсь тупуватий прес-реліз. Максимально розжовано усі невдалі спроби наших попасти по воротах ісландців, зате коли ісландці забили, то про це написано:"В наші ворота гол прийшов нізвідки".
Коментатор, стукнися об стіну з таким викладом! Що це за "нізвідки"?!
Як можна зрозуміти, хто з гостей і як забив гол - при таких твоїх розказках?! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Анатолий 09.10.2015 09:14
Не тільки збірній команді по футболу, а й всій Україні не вистачає роботи по формуванню здорового способу життя власним прикладом чиновників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Черкащанин 09.10.2015 09:14
Вчора усі занадто багато базарили у соцмережах, що "порвуть" ісландців. Дохарахорилися - "зглазили" :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100