реклама

реклама

Вчора на стадіоні «Центральний» черкаську публіку розважали два відомі українські гурти – «Бумбокс» та «Pianoboy». Музикантів запросили, аби створити наймасштабнішу фан-зону у підтримку збірної України з футболу, яка вчора грала в Македонії. Одним із співорганізаторів заходу виступав місцевий футбольний клуб «Черкаський Дніпро».


Перед початком концерту черга перед входом до стадіону тягнулась на десятки метрів. Не дивлячись на холодну погоду, анонсовані виконавці викликали значний ажіотаж серед черкащан.

Першим на сцену вийшов колектив «Pianoboy», покликаний розігрівати публіку. Попри старання музикантів розворушити черкаських глядачів, все ж головним об’єктом очікування був більш відомий в Україні гурт «Бумбокс». Саме їх черкащани зустрічали гучними оплесками.

Після виконання декількох відомих пісень, лідер гурту Андрій Хливнюк представив нову пісню, «яку в Україні ще ніхто не чув». Як сказав музикант, пісня під назвою «Люди» присвячена простим українцям.



Новий трек відомих музикантів черкащани оцінили, і відпустивши гурт зі сцени, також поспішили до виходів. Масштабної фан-зони у підтримку футбольної збірної відверто не вийшло через холодну погоду того вечора. Однак найвідданіші фанати все ж таки залишились повболівати за національну команду.

До речі, збірна України у столиці Македонії місті Скоп’є вчора обіграла місцевих футболістів з рахунком 2-0.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100