реклама
Sucurity Police

реклама

У ніч з 10 на 11 жовтня міська територіальна виборча комісія ухвалила рішення зняти з виборчих перегонів весь список Партії вільних демократів. Причину в ТВК не називають.


«Таємно, вночі зібралася міська виборча комісія частиною свого складу і вирішила зняти з виборів увесь список Партії вільних демократів. Це ж треба так боятися Вільних демократів, щоб підписати собі вирок на 5 років в’язниці. Кримінал рветься до влади. Не віриться, що після Майдану таке знову буде повторюватися», -  розповів на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» Сергій Одарич.

Нині юристи штабу ПВД намагаються отримати постанову ТВК.

Про це інформує прес-служба партії.

У свою чергу, суперники Сергія Одарича також висловилися у "Фейсбуці" і не на користь рішення ТВК.

"Вчора потай вночі, Черкаська ТВК прийняла брудне і неправомірне рішення, яким скасувала реєстрацію всього списку ПВД. Сергій Одарич, як і в цілому команда “Вільних демократів» є нашими політичними конкурентами. Однак, ми виступаємо виключно за чесну боротьбу. Тепер для черкащан очевидно, що влада, яка обіцяла «жити по-новому» діє старими брудними методами. Тому цю владу треба змінити!"- заявив один з фігурантів виборів Андрій Бортник.

реклама

Коментарі  

 
0 #33 Дмитро 12.10.2015 12:25
http://vikka.ua/novini/24738-obozrevatel-deputat-vid-bpp-vede-v-politiku-cherkaskij-kriminalitet-iz-90-h.htm
Читайте і все стане зрозуміло, чого така халепа
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #32 Жесть 12.10.2015 12:03
Рейтинг Одарича це бесспорно і він знову переможе без питань.
Але з ким він і Бродський збирається працювати?
Юлю-д.... мочили і мочать регулярно, Порошенка вони послали ... ..., від Корбана Бродський вже отримав п...лей, місцевих ...нів теж замочили всіх на "Обозревателе". Таке враження, що Бродський з Одаричем сподіваються, що після їхньої пермоги усі полетять в космос, а в Черкасах і всвіті запанує суцільна Вільна демократія :zzz :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #31 Маркс 12.10.2015 11:51
Цитую Валера:
С каких это пор Укропы стали оппонентами Одарича? Бортник это бизнес партнер Одарича! Они вместе снег на дорогах убирают и водой их поливают!!!!! :-)

СТО ПРОЦЕНТОВ Коломойский (Укроп) и Бродский (вильни де..мократы) не воюют, а разводят, а мы за кого ни проголосуй легализируем власть как таковую, выборы это капкан для л..хов и д...лов. И вообще для всех людей и даже для тех кто Родину защищал до последнего (вернее для их потомков)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #30 Стидобище 12.10.2015 10:44
Те що відбувається зараз в Україні назвати можна одним словом АНТИМАЙДАН, я маю на увазі те що ми показуємо Європі і своїм здравомислячим людям, що в жодному з напрямків ми не продвинулися до Європи, більш того у нас зрола не тільки корупція, а й став цинічнішим виборчий процес.
Особливо прикро те, що ціною всьго цього були людські жертви та територіально цілісність держави.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #29 Все як по нотам 12.10.2015 10:04
Все набагато банальніше.
Опоненти Одарича не впевнені в перемозі і тому кинули кошти не на проведення виборчої компанії, а на "роботуУ з ТВК для того щоб обнуляють його команду та привчити членів комісії до того що кожен "правильний" крок буде щедро обдарований і особливо фінальний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #28 М Томенко 12.10.2015 09:19
http://obozrevatel.com/blogs/08391-v-cherkasah-viborcha-kampaniya-po-novomu.htm
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #27 Валера 12.10.2015 08:40
С каких это пор Укропы стали оппонентами Одарича? Бортник это бизнес партнер Одарича! Они вместе снег на дорогах убирают и водой их поливают!!!!! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #26 Моня Биберман 12.10.2015 08:11
Сорі. "З хорошими чиновниками і поганими законами цілком можна керувати країною. Але якщо чиновники погані, не допоможуть найкращі закони"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #25 Моня Биберман 12.10.2015 08:08
Цитую блазень:
Як там казав Бісмарк:"Революції задумують генії , здійснюють фанатики, а плодами користуються пройдисвіти" ;-)

В продовження цитатника дідуся Отто: "З поганими законами і хорошими чиновниками цілком можна керувати країною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #24 007 12.10.2015 07:17
Двойные стандарты — явление нормальное для украинского Establishment. Наши власть имущие свято уверены, что имеют право не только воровать, но и не платить налогов даже тогда, когда это — крайне необходимо для бюджета. А имела ли моральное право команда «Солидарности», кричащая со всех голубых экранов, что это она и армию сделала и ее содержит, и вообще, что на ней страна держится, своими руками во главе с лидером обв..ровыватьна десятки миллионов гривен неуплаты за землю? У нас, что, Президент бедный? Ведь эти средства — это не построенные детские сады, неотремонтирова нные дома, не предоставленные больным лекарства. Но, видимо, в головах «солидарных» сохранность страны сопоставима только с сохранностью денег их П..Пы.http://sprotiv.org/59641#
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100