реклама

реклама

У медичних установах Черкащини вже з'явилося тепло. Зокрема, у період з 8 по 12 жовтня опалювальний сезон стартував у 11-ти лікувальних закладах. Про це повідомляють у відділі технічного нагляду обласної лікарні.

За словами провідного інженера відділу технагляду КЗ "Черкаська обласна лікарнія"Ліни Жужми, в планах підключити сьогодні до тепла ще десять медичних закладів Черкас, 5 із них уже з опаленням.

- Затверджені нормативи, відповідно до яких, якщо впродовж трьох днів середня добова температура повітря складає 8 градусів із позначкою плюс, то опалювальний сезон можна розпочинати раніше, - зазначила Ліна Жужма. - Цьогоріч такої температури зафіксовано не було.

Попри це 11 лікувальних установ краю вже з теплом. Коли воно з'явиться в решті закладів, залежить від низки чинників. Серед них: наявність автономного чи централізованого опалення, рішення керівництва, бюджет установ.

- Загалом усі лікувально-профілактичні заклади області до опалювального сезону готові на сто відсотків, - запевняє заступник директора департаменту Олег Найдан.

Про це інформує сайт Департаменту охорони здоров'я Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100