реклама

реклама

levchnew  У мерії – нове призначення. Директором департаменту забезпечення діяльності виконкому Черкаської міської ради стала Ірина Левченко. У її підпорядкуванні – кілька відділів: організаційний, кадровий, господарський, правового забезпечення та бухгалтерської роботи, відділ звернень та інші. Досі пані Ірина очолювала у мерії відділ звернень громадян.

 - На роботу в міськвиконком я прийшла в 2006 році помічником міського голови, - розповідає «Прочерку» Ірина Левченко. – Потім працювала заступником начальника відділу сім’ї й молоді, а пізніше – у відділі звернень. Можу сказати, що багато напрямків роботи мені вже знайомі. Звісно, зараз у виконкомі відбудеться багато змін  у зв’язку з новою структурою. З’являться нові функції, які раніше виконували відділи районних рад. Тому першочергове завдання – це організація ефективної роботи всіх підрозділів у новій структурі.

Керуючий справами виконкому Черкаської міської ради Микола Кудрявцев  переконаний: Ірина Левченко з роботою справиться. Вистачить і досвіду, і особистих якостей.

- Вважаю, це людина, яка може «витягнути» специфіку роботи цього департаменту. Тут багато роботи зі зверненнями, з документами, з людьми. Вона має досвід і володіє усім цим. Тим більше, що початок її роботи був дуже вдалим. Зараз їй вдається оперативно входити в курс справ, - каже пан Кудрявцев.

За його словами, тривалий час розглядалися різні варіанти щодо цієї вакансії. - Раніше з обов’язками чудово справлялася Лілія Маліщук, керівник організаційного відділу. Але річ у тім, що поєднувати ці речі важкувато. Вона ідеальний керівник організаційного відділу, проте департамент забезпечення – це дещо інше. Левченко молода, але моторна, має знання, - каже керуючий справами виконкому.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Киса 14.08.2011 12:33
Цитую Андрій:
та нехай спробує! чого горлянки дерете? Людина тільки заступила на роботу, а ви вже з довбнею стоїте)

В нашей мэрии - пробуем - ошибаемся, пробуем - ошибаемся. Как в поговорке - умные учатся на чужих ошибках, а дураки - на своих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Володимир МАМАЛИГА 14.08.2011 09:59
Господар знає, що козі робить! Я маю на увазі господаря "мерії"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Андрій 14.08.2011 00:01
та нехай спробує! чого горлянки дерете? Людина тільки заступила на роботу, а ви вже з довбнею стоїте)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Переворот 12.08.2011 15:05
Цыплят по осени считают.Предыдущую дамочку Ольгу тоже хвалили, а она со своими новшествами всех достала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Семен Семенович 12.08.2011 12:18
Вітання Ірині.Це її.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100