реклама

реклама

pisn Визначені пісні, які виконуватимуть співаки на День незалежності України в Черкасах.

 На День Незалежності України в Черкасах співатимуть всією громадою. Для цього запросили народну артистку України Аллу Кудлай та гурти «Плач Єремії» і «Другу ріку».

Громаду умовно розділять за віковим принципом на молодше, середнє і старше покоління. Співаки разом із глядачами, яким безкоштовно напередодні подарують пісенники, почергово виконуватимуть українські пісні. Про це інформує прес-служба черкаської мерії.

Зокрема, Алла Кудлай запропонує до спільного виконання композиції «Била мене мати» та «Гуцулку Ксеню». Сама ж зірка заспіває пісні «Мій генерал» та «Білий цвіт на калині». Гурт «Плач Єремії» із середнім поколінням спробують затягнути «Я піду в далекі гори» та «Вона», а згодом подарують у власному виконанні «Коли до губ твоїх» і «Повіяв вітер степовий». «Друга ріка» з молодим поколінням співатиме свої хіти «Відчиняй» і «Я п`ю з твоїх долонь», а композиції «Вже не сам» та «Три хвилини» виконуватиме сама.

Згодом всі артисти разом з громадою співатимуть «Місяць на небі, зіроньки сяють», «Червону руту» і Гімн України. Після феєрверку о 22.30 кожен артист виступатиме з власною програмою до 30 хв.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100