реклама

реклама

Національний банк переводить свої балансові філії на єдиний централізований баланс у Києві. Зокрема, цей процес вже завершений у Черкаській, Вінницькій, Житомирській, Івано-Франківській та Кіровоградській областях. Про це повідомляють у прес-службі банку.

Раніше централізували функції Управління Національного банку України в Чернігівській області, зазначене управління також виключили зі структури Національного банку. Із процесом консолідації балансу Національного банку у межах проекту «Єдиний МФО» продовжується реалізація цільової моделі трансформації територіальних управлінь Національного банку. Так, 13 жовтня цього року були прийняті постанови Правління Національного банку України, згідно з якими функції п’яти територіальних управлінь НБУ централізуються, а cамі управління виключаються зі структури регулятора.

− Ми продовжуємо перебудову Національного банку з географічної системи в матричну. Для цього ми крок за кроком трансформуємо регіональну мережу банку, скорочуємо зайві фунції, централізуємо ведення бухгалтерського обліку, закупівлі та поступово наближаємося до своєї мети – створення сучасного мобільного європейського центробанку, − зазначив заступник голови Національного банку Владислав Рашкован.

Разом із тим, Національний банк продовжить забезпечувати потреби усіх регіонів України в банкнотах і монетах усіх номіналів у необхідних обсягах та підтримувати роботу відділів по роботі з громадянами та юридичними особами «Єдине вікно». Практично всі інші функції передані до відповідних структурних підрозділів центрального апарату Національного банку.

Нагадаємо, трансформація регулятора є частиною Комплексної програми розвитку фінансового сектору до 2020 року.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Журналіст 20.10.2015 09:48
Цитую Еколог:
"Прочерк" лише механічно дублює київські ЗМІ. А чому б не запитати працівників Черкаського теруправління НБУ, що вони думають про цю трансформацію?

А Ви ніколи не пробували отримати якусь інфу з нашого управління НБУ? Спробуйте, тоді зрозумієте. Окрім цього, в нашому управлінні завжди думають як у Києві. Тобто тут у банкірів лише д..., а їхня голова там.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Еколог 19.10.2015 16:54
"Прочерк" лише механічно дублює київські ЗМІ. А чому б не запитати працівників Черкаського теруправління НБУ, що вони думають про цю трансформацію?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 незнайка 19.10.2015 16:09
когда разморозят мои 5 рублей с 1990
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100