реклама

реклама

Прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» прокоментував вчорашню акцію протесту під стінами прокуратури області.

«Ця акція організована і проводиться так званою громадською організацією «Організований захист громадян». Виконавчий директор вказаної організації громадянин К., особа добре відома в «певних» колах, як і значна кількість членів цієї організації та учасників акції», – пише Сергій Анатолійович.

На цей час, зауважує прокурор області, апеляційним судом Черкаської області розглядається кримінальна справа за обвинуваченням громадянина К. та ще чотирьох членів його угруповання у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 189, ч.2 ст. 187, ч. 2 ст. 146 КК України (в редакції кодексу 1960 року). Ці особи обвинувачуються у вчиненні розбою, вимагання та викрадення людей, – пише Сергій Анатолійович. – Зазначена справа буде розглядатись апеляційним судом повторно після скасування Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних та кримінальних справ виправдувального вироку стосовно чотирьох членів групи за касаційною скаргою прокуратури області.

«Ініційовану цими особами акцію під стінами прокуратури області я розцінюю як спробу тиску на прокурорів, які беруть участь у судовому розгляді справи, а також на суд, який здійснюється з метою уникнення кримінальної відповідальності. Проте запевняю, що так дії організаторів акції не досягнуть очікуваного ними результату. Прокуратура області займала і буде займати у цій справі принципову позицію з метою притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб та призначення їм справедливого покарання. Громадськість може взяти участь у відкритому судовому засіданні в апеляційному суді Черкаської області та пересвідчитись у вчиненні яких злочинів обвинувачуються згадані особи. Сам факт організації такої акції під стінами прокуратури особами з кримінальним минулим вважаю компліментом та найкращим свідченням того, що прокуратура у цій справі рухається у правильному напрямку», – зазначає Сергій Овчаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Иван 21.10.2015 13:24
Нет в Украине ни справедливых судов ни честной прокуратуры есть б...да мародёров возглавляемых по национальному признаку с каждым днём всё более наглеющих от пережитого майданного шока.
Кровь надо было пускать не на Донбасе простым работягам а на Банковой в Киеве а теперь попробуйте после зимних платежей не остаться без квартир.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Адвокат 21.10.2015 11:38
Тримайся Сергію! Якщо потенційні клієнти на посадку бастують та пікетують жалкою подобою на Майдан, ТИ НА ПРАВИЛЬНОМУ ШЛЯХУ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Оверко 21.10.2015 10:41
Да здравствует черкасская прокуратура-самая справедливая, белая и пушистая в мире! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 незнайка 21.10.2015 08:35
старые изезженные покрышки ВВАЖАЮТ не так как прокурор
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100