реклама

реклама

Бригада «Швидкої медичної допомоги» з Черкас зайняла третє місце на ІІІ міжнародному конкурсі швидкої медичної допомоги, що проходив у Кам’янець-Подільську. «Бронзу» вони здобули за виконання завдання «Переїзд» - умовне зіткнення потягу з мікроавтобусом, де було 8 постраждалих. А за результатами загальнокомандного заліку черкаські медики посіли 11 місце із 30 бригад, що брали участь у змаганнях. Про це інформує прес-служба черкаської мерії.

 Змагання проходили у межах міста у три етапи. Усі завдання імітували виклики на вулицю, у важкодоступні місця, на ДТП, аварію, зіткнення з потягом, утоплення, вибухи тощо.

meddop

За словами директора департаменту охорони здоров’я та соціальної політики Олега Стадника, за кожне завдання бригаді нараховували бали за правильно виконані діагностичні та лікувальні маніпуляції чи знімали бали за грубі порушення. По кількості набраних балів визначалося рейтингове місце бригади швидкої допомоги.

— Такі змагання дозволяють, як кажуть, «і себе показати, і на інших подивитися». А найголовніше – це здобувається досвід. Приємно, що наша бригада показала хороші результати. Крім того, на цих змаганнях обговорювали деякі питання, що стосуються реформування служби швидкої допомоги, служби медицини катастроф, — говорить Олег Стадник.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100