реклама

реклама

tpd Міська влада Черкас не збирається забороняти опозиції відзначати День незалежності на Театральній площі міста.

 Як повідомив міський голова Сергій Одарич, влада не планує оскаржувати заявку опозиції на проведення урочистостей на площі.

– Я не чув про таку заявку опозиції, але зазначу, що у тій програмі, яку плануємо ми, Театральна площа не задіяна. Виняток – покладання квітів до пам’ятника Шевченку. Станом на сьогодні ніяких заходів там не планується. Принаймні в нас немає таких планів. Тож думаю, що опозиція може без проблем проводити там свої заходи, – зазначив мер.

Сергій Одарич наголосив, що опозиція може долучитися до заходів, організованих міською владою. Бо на його переконання, святкування Дня незалежності не повинно розмежовувати людей на владу і опозицію.

– Ми всі є громадянами України. І це свято спільне для всіх, незалежно від того, де ми і на якому кріслі в цей момент сидимо: чи в кабінеті адміністрації, чи в кабінеті тіньової адміністрації, – зауважив мер.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Виктор 16.08.2011 15:06
Цитую Черкащанка:
Сергію Олеговичу люди отримали велике розчарування в вашій роботі


Это всего лишь Ваше субъективное мнение.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Черкащанка 16.08.2011 13:25
Сергію Олеговичу люди отримали велике розчарування в вашій роботі та ставленні до працівників виконкому, про яке свято може бути мова? Так ми є всі громадяни України,але ставлення ло всих неодинакове. А тому мабуть легше йти на ті заходи які організовує опозиція, ніж ті що організовує міська влада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Stepan 15.08.2011 16:39
Цікаво, незалежність від кого чи чого ми будемо святкувати? Особливо актуально постає питання цього року!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100