реклама

реклама

vodam КП «Черкасиводоканал» радить черкащанам бути уважними, купуючи воду з водовозів.

 Як повідомляє прес-служба підприємства, улітку навіть одна клітина бактерії може розмножитися до кількох тисяч, а то й мільйонів усього за кілька годин.  Водоканал агітує купувати воду в своєму магазині «Криниця» на вул. Ватутіна, 12 та з машин підприємства.  Возять її з 66-метрової артезіанської свердловини в Сосновому бору за Черкасами.  Цю воду спочатку фільтрують і знезалізнюють, опісля — доочищують на вугільних фільтрах та знезаражують ультрафіолетовим опроміненням.

- Обробка у дві стадії гарантує якість продукту, оскільки навіть за високої температури у воді не будуть утворюватися небезпечні бактерії, - розповідає Ірина Жирна, інженер-лаборант лабораторії КП “Черкасиводоканал”

Лабораторія підприємства щодня відслідковує якість води. Автоцистерни виїжджають на точки продажу лише після того, коли отримані результати досліджень, які підтверджують відповідність води нормам, які визначаються технічними умовами "Вода питна доочищена". Бочки також проходять санітарну обробку.

На водоканалі наголошують: звертати увагу треба не лише на смак та колір води, яку купуєте із автоцистерн, але й на стан самих бочок. Також варто поцікавитися у продавців результатами лабораторного аналізу води з бочки та коли він востаннє проводився.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 лЁня 15.08.2011 18:24
конкуренция!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Гастроєнтеролог 15.08.2011 18:13
Как узнать, ЧТО ЭТО ВОДА Водоканала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100