реклама

реклама

Капітан черкаської футбольної команди "Славутич" Євген Гуд спортивну кар'єру почав у "Дніпрі". Коли команду розформували, виступав за місцевий "Ходак"

Капітан черкаської футбольної команди "Славутич" Євген Гуд спортивну кар'єру почав у "Дніпрі". Коли команду розформували, виступав за місцевий "Ходак"

Наприкінці липня черкаський футбольний клуб "Славутич" стартував на професійному рівні — у чемпіонаті України серед команд другої ліги. До цього брав участь у матчах аматорських команд.  Найкращим гравцем клубу називають капітана, півзахисника черкасця 25-річного Євгена Гуда, пише «Газета по-українськи».  У 18 років він  грав у місцевому "Дніпрі":

— Тоді грали ветерани — Чіпа, Кошелюк, Ковпак. Дідівщини особливої не було, але сітку з м'ячами доводилося носити нам — молодим.

Гуд закінчив інститут банківської справи. Працював у "Приватбанку". Живе з батьками у Південно-Західному районі. Дівчини не має. Каже, що п'ять років не відчував серйозного захоплення. У вільний час рибалить, читає.

— Художні твори рідко читаю, більше подобаються психологічні. Серед останніх — книжка про тлумачення жестів та міміки людей. Торік мене пробило на Зіґмунда Фройда. Складна, але цікава книжка.

Готує рідко.

— Це буває, коли лишаюся вдома сам. Зазвичай готую макарони, можу зварити пельмені чи насмажити яєчні.

Півзахисник 20-річний Олександр Лобов теж черкасець. У "Славутичі" з часу створення. Він навчається у Черкаській академії пожежної безпеки. В міжсезоння їздить відпочивати у Крим. Найулюбленішими місцями називає фортецю в місті Судак та селище Цибулів Монастирищенського району.

— У Цибулів до діда вибираюся рідко. А в дитинстві дуже любив поїхати, рибу половити.

У вільний час дивиться кіно. Каже, що вразив "Код да Вінчі". З радянських комедій подобається переглядати фільм "Пригоди Шурика".

Найдосвідченіший гравець у "Славутичі" — 26-річний воротар Олексій Крупніченко. Родом із міста Прилуки Чернігівської області. Зріст Олексія — 182 см. Для воротаря це небагато.

— Я не дуже переймаюся через свій ріст. Вважаю, що для воротаря це не головне. Ігор Акінфєєв з московського ЦСКА теж невисокий, а як грає.

В Олексія Крупніченка є дівчина. Вона також із Прилук.

22-річний захисник Тимофій Листопад приїхав у Черкаси зі столиці. До того грав на аматорському рівні.

— Окрім прогулянок на природі, люблю почитати книжку Толкієна "Володар перснів".

Він задоволений своєю роботою у команді.

— Батьки у Києві теж за мене раді. Особливо мати — це моя найпалкіша уболівальниця.

Своїм найкращим другом називає воротаря Олексія Крупніченка.

У команді немає жодного одруженого гравця. Загалом їх тут 23. Найстарший — 26-річний воротар Олексій Крупніченко, наймолодші — 18-річні півзахисники В'ячеслав Дєєв та Євген Чумак.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100