реклама

реклама

Навчальні заклади Черкаської області готові забезпечити підприємства кваліфікованими кадрами. На цьому наголосив під час зустрічі з керівниками профтехнічних навчальних закладів та підприємств Черкащини заступник голови-керівник апарату ОДА Віталій Коваль.

IMG_1756

За його словами, в означеному напрямку обласна влада ставить перед собою два важливих завдання: відновлення діяльності промислових підприємств, шляхом сприяння збільшення кількості замовлень продукції, а також забезпечення студентів навчальних закладів професійно-технічного напрямку можливістю на старших курсах проходити виробничу практику на конкретних підприємствах із перспективою подальшого працевлаштування.

– Виклики сьогодення зумовили посилення нашої тісної співпраці з підприємствами оборонно-промислового комплексу й тими, що можуть бути залучені до виробничої кооперації з підприємствами-учасниками Державного Концерну «Укроборонпром», – зазначив Віталій Коваль. – Нагадаю, 2 жовтня цього року було підписано Меморандум між «Укроборонпром» та обласною адміністрацією.

Як зазначає Віталій Володимирович, область вже має каталог спеціалізованої продукції, зокрема такої, що потребує імпортозаміщення.

– Це – реальні кроки для завантаження підприємств промисловості та машинобудування, – каже заступник голови, – що дозволить ефективніше використати їхній наявний потенціал, матеріальну базу та обладнання. А реалізація цих проектів потребуватиме залучення висококваліфікованих робітничих та інженерно-технічних кадрів.

Про це повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100