реклама

реклама

Відкритий у Черкаському районі Центр допомоги учасникам АТО працюватиме за принципом «єдиного вікна».

Тут учасники антитерористичної операції, родини загиблих бійців зможуть отримати вичерпну інформацію, консультацію та допомогу з отримання матеріальної допомоги, оздоровлення, соціального супроводу, працевлаштування чи вирішення проблем із наданням земельної ділянки, повідомляють в Черкаській райдержадміністрації.

Окрім того, Центр допомоги учасникам АТО координуватиме всю роботу з мобілізованими та демобілізованими бійцями в районі, об’єднавши волонтерів, представників влади і громадськості. Співголовами Центру стали заступник голови державної адміністрації Петро Коренюк, директор Черкаського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Гончар та голова ГО «Об’єднання бійців реформаторів» Сергій Лугеря. Обов’язки секретаря Центру виконуватиме волонтер, член ГО «Об’єднання бійців реформаторів» Людмила Погоріла.

– Центр об’єднав людей, які можуть надати фахову допомогу і відразу вирішити проблему, а не переадресовувати запитання, – наголосив під час координаційної наради з керівниками управлінь та відділів голова Черкаської райдержадміністрації Костянтин Омаргалієв.

Забезпечення діяльності Центру здійснюється управлінням праці та соціального захисту населення РДА, а також Черкаським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Василь 29.10.2015 15:26
Молодці, по більше б таких центрів!!! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100