реклама

реклама

Сьогодні на намагання кореспондента «Прочерку» поспілкуватись із головою Черкаської ОВК Миколою Свергуновим та розпитати його про перебіг процесу підрахунку голосів, пан Микола сказав, що журналісти «Прочерку» можуть говорити лише з конфліктними членами ОВК.

Голова обласної комісії Микола Свергунов натякав на матеріал, де зазначалось, що четверо представників комісії раніше помічались у конфліктних ситуаціях. Також до розмови долучився член комісії Петро Сивун – один із тих представників комісії, про яких йшлося в опублікованому матеріалі.

Справа в тому, що відмітки про конфліктність того чи іншого представника комісії, які в минулі роки своєї роботи були помічені в конфліктних ситуаціях, ставить ЦВК. А інформація про конфліктність черкаських членів комісії також знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті ЦВК.

Тому претензії членів обласної комісії до журналістів «Прочерку» незрозумілі. «Винних» в оприлюдненій інформації про конфліктність членам комісії варто шукати в ЦВК, або серед ініціаторів конфліктних ситуацій, в яких вони були задіяні...

Отримати ж коментар від Свергунова по суті виборчого процесу так і не вдалося. За інформацією колег-журналістів з інших ЗМІ, їм також не вдається отримати які-небудь коментарі від очільника обласної комісії про перебіг виборів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Дуб дерево 03.11.2015 18:15
Цитую ТАКИ ДА:
нема на таких прокуратури чи шо?

Це ж опоблок. Последователи Янука. Понятно шо мутят и химичат. щоб у Пети было больше. Иначе - что скрывать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 ТАКИ ДА 03.11.2015 15:25
нема на таких прокуратури чи шо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100