реклама

реклама

30 жовтня відсторонений начальник Держекоінспекції в Черкаській області Микола Клименко подав черговий позов на обласну раду та ще на одну громадську організацію МДО «Депутатський контроль» ГО «Депутатський контроль» у Черкаській області загалом на 150 000грн.

Про це інформують в Громадській спілці «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій».

Як пояснили в коментарі «Прочерку» в облраді, 100 тисяч Клименко хоче відсудити в представника об'єднання «Депутатський контроль» в Черкаській області Юрія Землякова за виступ на сесії облради, а 50 тисяч – з облради за те, що надали слово Землякову.

Судове засідання має відбутися 5 листопада о 14.30 та о 15.00 у Придніпровському районному суді міста Черкаси.

В облраді не бачать перспектив у справі Клименка, мовляв, обласна рада – колегіальний органі і слово Землякову надавали згідно регламенту.

Як відомо, у червні низка громадських організацій звернулася до керівництва Держеконіспекції з вимогою звільнення Миколи Клименка. Активісти звинувачують Клименка в тому, що його рівень життя не відповідає його декларації про доходи та що він використовує службові зв’язки в сімейних цілях. Сам Микола Григорович під час прес-конференції відкинув усі звинувачення та заявив, що подає на авторів звернення до суду. Під час нещодавньої сесії обласної ради черкаський представник Міжфракційного депутатського об’єднання ВРУ «Депутатський контроль» Юрій Земляков знов-таки виступив зі звинуваченнями пана Клименка в невідповідності стилю життя задекларованим доходам і використанні службових зв’язків у сімейних цілях.

Після шквалу критики відповідно до наказів Державної екологічної інспекції України від 28 серпня та від 1 вересня Микола Григорович Клименко тимчасово, на час проведення службового розслідування, відсторонений від виконання обов’язків начальника Державної екологічної інспекції у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 Громада 04.11.2015 11:19
Клименка - в *************** лікарню відправити. Судиться з обласною радою яка колегіальним органом, значить мати ***** голову. О.Чуприні верніть людям податки в розмірі 5 млн. грн. які************ *** ТОВ "Брілюкс", ***********Все про вас знаємо і пам’ятаємо, не забудемо ніколи. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 О.ЧУПРИНА 04.11.2015 11:02
Клименко приступив до виконання обов'язків начальника Державної екологічної інспекції в Черкаській області 2-го листопада.Так що панове "Прочерківці" перестаньте лити воду на млин наклепників.Соромно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Пенсіонер УВД 04.11.2015 09:22
Знаю обох. Клименко чіпляється за посаду, а Земляков піариться... Мєнти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 mail 03.11.2015 23:22
А в іедалі такі громадські організації як Агенція регіональної підтримки та депутатських контроь хотіли б, щоб вони поливали брудом кого захочуть і де захочуть, а люди мовчали і мовчки ковтали весь цей бруд.

P.S. саме 30 жовтня Клименко вже приступив до виконання обов'язків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 О.ЧУПРИНА 03.11.2015 21:33
Молодець Клименко.Брехунів,наклеп ників та їх посібників потрібно ставити на місце.З понеділка 2-го листопада Микола Клименко приступив до виконання обов'язків керівника інспекції і почав розгрібати завали створені виконуючим обов'язки.А у керівника Державної екологічної інспекції України неприємності.Затримано за отримання хабара одного з його помічників.В офісі проведено обшук.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100