реклама

реклама

Рятувати тварин у Черкасах нікому. А викрити цю проблему допоміг лелека. Дві доби простояв він на холоді у центрі на ліхтарі, допоки на нього не звернули увагу небайдужі перехожі. Куди лишень не звертались вони з проханням допомогти зняти можливо хворого чи пораненого птаха з ліхтаря, але так і не змогли розірвати замкнутого бюрократичного кола. Про це у своєму сюжеті повідомляє телеканал «Рось».

- Спочатку ми не надали цьому великого значення. Можливо, він просто вирішив відпочити. Вранці, прокинувшись, побачили, що лелека так нікуди і не полетів. І по ньому було видно, що він погано себе почуває, - говорить черкащанка Анастасія Селантьєва


Люди розповідають, коли помітили, що птах не змінює місця посадки, почали хвилюватися. Постало питання, як зняти його із ліхтаря.

Спершу звернулись до оперативної служби міськвиконкому. Розмова була коротка:

- Якщо вам треба зняти його звідти, будь ласка, звертайтесь в МНС, вам допоможуть.

Проте рятувальники відповіли, що раді були б допомогти, але вони рятують людей. У надзвичайних ситуаціях з тваринами також виїжджають на виклики, але насправді, це робота інших служб. Тоді черкащани звернулись до працівників зоопарку. Там розповіли, що уже два дні приймають дзвінки від небайдужих, але цей птах не їх підопічний.

Нічим не зарадили і зоозахисники. Розповідають, що все роблять за свій кошт без транспорту і техніки, тому зняти птаха з величезного залізного стовпа не мають фізичної можливості.

На щастя, ближче до вечора лелека сам здійнявся у повітря. Птах полетів. Залишилося чітке усвідомлення: у Черкасах немає кому рятувати тварин у біді.


реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Петрович 06.11.2015 02:24
Ще ніхто, ніколи не бачив мертвого кота на дереві...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Oles 06.11.2015 00:13
Можете собі уявити , яке відношення у чиновників до людей. На прикладі нещасної птахи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100