реклама

реклама

«На прес-конференції в Черкасах Юрій Луценко заявив: «Потрібні судові процеси. Я вважаю, що представники старої і нової влади, які порушують закон, мають іти до суду попарно». Що за цим стоїть намагаюся з'ясувати по своїм контактам у правоохоронній систему в Києві», – пише у «Фейсбуці» черкаський політик Микола Булатецький.

«За інформацією, цей процес може розпочатися в Черкасах під приводом очищення рядів БПП та зміщення ОЗУ в Черкасах. Вивчається «злочинна» діяльність секретаря міської ради, екс-кандидати на посаду міського голови від БПП, Олександра Радуцького. Моя думка: Олександра Романовича правда можуть посадити найближчим часом. Це підтвердить те, що влада саджає також і «своїх». Бореться з організованою злочинністю. Забезпечить Одаричу можливість надалі спокійно керувати містом. І все це може бути, бо найголовніше: Олександр Радуцький не має серйозної «криші» в Києві. Парою йому може бути Олексій Арсенюк («Опозиційний блок»). Схоже на те, що «порішалі», – зазначив Булатецький.

Свої кілька думок за результатами приїзду в Черкаси Луценка висловив і сам Олександр Радуцький:


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 Все тільки починається 08.11.2015 22:16
Таки так, після пересадки буде перестрілка, а потім перекличка тих хто залишився.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Слідкуй за побажанняии 08.11.2015 17:51
Миколо, будь обережніше з такими словами, вони можуть повернутися так що ти і сам не очуняєшся як попадеш в каталажку. Добре якщо сам, а не той кого ти любиш і ціниш.
Одним словом фільтруй базар, а то гаврочиш на мвою голову, життя таке, що не знанио як поверне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #5 федор принципиальный 08.11.2015 13:14
Первого надо арсенюка-регионала и проходимца,друж бана алейника,потом гудзенко,почему отрешко и дядченко занимают до сих пор кресла в мэрии ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 петро 08.11.2015 09:24
Саша сяде..... Це вже факт. Скильки його можна терпити????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Радуцького Геть!!! 08.11.2015 02:46
Микола ..ванович! Якби ваші слова та прокурору в вуха! Саме ці особи і заслуговують ....., бо скільки л....на вони зробили в місті, мало хто може ще в тім з ними порівнятись. Хіба шо ще ПРЄДВОДІТЕЛЬ тітушок Мєля, він же куратор Радуцького, також має з ними сидіти на лаві підсудних...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 антол 07.11.2015 22:57
а але що партию поминяв микола май совисть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 злий Майдан 07.11.2015 22:24
Вітаємо Радуцького з третьою "несудимістью", як і його поплічника з ОБ.Дуже чекаємо суд і проводи, десять років, час не малий, проводимо монетками для Тулуба, які Радуцький йому "недарував".За "нефальшування" виборів прийдеться "невідсидіти".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100