реклама

реклама

Голова Христинівської РДА Олександр Ковбасюк спростовує інформацію про причетність його брата до якихось протизаконних дій. Немає такої інформації і в МВС та СБУ.

Нагадаємо, що учора одне з інформагентств поширило інформацію, нібито брата голови РДА впіймали на торгівлі наркотиками.

Як повідомили в коментарі «Прочерку» в прес-службі обласного управління МВС, подібної інформації у них немає. В прес-службі обласного управління СБУ зазначили, що ніяких спецоперацій спільно з МВС у вказаний в повідомленні день стосовно вказаної особи не проводили.

Сам Олександр Ковбасюк каже, що знає, хто поширює неправдиву інформацію проти його родини, проте не називає прізвища, бо «не спійманий – не злодій».

– І це не перший випадок брудної боротьби проти мене. На 9 травня невідомі розвішували георгіївські стрічки. На річницю Холодного Яру ми виготовили патріотичний плакат, який невідомі обмалювали та обписали провокативними гаслами. Думаю, це робиться через мою активну патріотичну позицію. Коли я прийшов на посаду, то сказав, що ті, хто займали посади при Януковичу, можуть іти. Ми ж, в свою чергу, встановили комплекс Героям Небесної сотні, Героям АТО, – зазначив Олександр Ковбасюк.

Він зауважив, що за 9 місяців у районі його команда залучила більше 5 мільйонів інвестицій.

– Зміни в районі видно. Так, були бюджетні дірки, через які десь довелося закрити школи, але ми там зробили дитячі садки і люди тепер дякують. Бо рівень навчання в дітей, які стали їздити в більші школи, зріс. Ми привели в відповідність бюджет і зараз не маємо заборгованості по зарплатам. А скільки наших проектів зараз є в Мінрегіонбуді, які очікують свого часу! – запевнив Олександр Ковбасюк. – Тож думаю, що за цих умов комусь просто хочеться розгойдати ситуацію. Дехто бачить, що в нашої команди патріотична позиція і намагається вставляти палки в колеса. Та я розумію, що в інтернеті важко знайти крайнього, тож не витрачатиму час на своїх опонентів. Вони мене не виведуть  з рівноваги. І я й надалі працюватиму для розбудови району.

Що ж до брата Володимира, то за словами пана Олександра він займається невеликим бізнесом, є приватним підприємцем і законослухняним громадянином.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Я з Умані 03.03.2016 01:15
брехня все . який він патріот - міняла примітивний
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Пересічний громадянин 11.11.2015 12:54
А що всі хто працював при Януковичу повинні звільнитись? Це повна дурниця. Адже серед тих працівників багато чесних і порядних професіоналів, які добросовістно виконували та виконують свої службові обов'язки і не мають до Януковича та його поплічників жодного відношення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 * 10.11.2015 21:29
Краще розповів би про підпільні гральні автомати, де К///////ки заробили гроші щоб купити посаду старшенькому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Реаліст Комаров 10.11.2015 15:22
Цитую Дубина:
як щодо занепавших сіл, яких у вас в районі 50 %, типу Богачівки ???

А де в нас в області немає занепалих сіл і десятків кинутих хат у цих селах? І їх кількість збільшується кожен день......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дубина 10.11.2015 13:25
як щодо занепавших сіл, яких у вас в районі 50 %, типу Богачівки ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ТАКИ ДА 10.11.2015 13:07
Да все они белее белого и пушистые-пушистые...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100