реклама

реклама

Для впровадження енергоефективних заходів, у межах Програми державної фінансової підтримки населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК), черкащанам вже видано 2349 кредитів на загальну суму 37,5 млн грн.

– За інформацією Держенергоефективності України, наша область посідає п’яте місце серед інших в Україні за кількістю виданих кредитів на придбання котлів, за виданими кредитами ОСББ – друге місце, – говорить начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Сергій Демиденко.

За його словами, 536 кредитів видано населенню на придбання котлів – майже на 9 млн грн, 8 кредитів – ОСББ (на 720 тис. грн), 1805 кредитів – для впровадження енергоефективних заходів (на майже 28 млн грн).

Програма спрямована на стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів шляхом залучення до цього провідних державних банків: ПАТ «Державний ощадбанк України», ПАТ АБ «Укргазбанк», «Державний експортно-імпортний банк України».

Важливо!

У Держенергоефективності працює Call-центр для надання населенню, ОСББ та ЖБК інформації щодо отримання державної підтримки на впровадження енергоефективних заходів.

Фахівці Call-центру надають консультації про порядок отримання компенсації за кредитами, взятими на придбання твердопаливних або електричних котлів, енергоефективних матеріалів та обладнання.

Call-центр працює щоденно з 09.00 до 17.30 (крім вихідних та святкових днів), перерва – з 13.00 до 13.30. Отримати консультації можна за тел.: (044) 296-71-60, 559-24-95, 292-32-57 та e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Про це інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100