реклама

реклама

Нещодавно закінчився черговий сезон з судномодельного спорту в класах радіокерованих яхт, який відбувався у місті Одеса і мав назву International regatta «Odessa Radiosailing Cup 2015» Class F5-E / IOM, - повідомляють на сайті Черкаської міськради.


Участь у підсумковій регаті сезону взяли і вихованці судномодельного гуртка «Флагаман» ЦДЮТ (керівник Андрій Коваль).  Цього року серед суперників наших спортсменів були представники міст Одеси, Миколаєва, а також гості із Австрії. Дуже складні погодні умови: досить низька температура, сильний вітер і дощ ускладнювали змагання, але це не завадило нашим спортсменам і  проведенню свята спорту. Змагання були проведені на високому рівні, за що велику подяку наша команда висловлює організаторам заходу.

Щодо результатів, то І місце серед юніорів виборов вихованець Центру дитячої та юнацької творчості, кандидат у майстри спорту України Олег Муслімов.

Тренер команди  майстер спорту України міжнародного класу Андрій Коваль посів почесне ІІ місце, випередивши срібного призера чемпіонату світу 2015 року – Джеральда Оберайтера (Австрія).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100