реклама

реклама

Державна спеціалізована бюджетна установа «Аграрний фонд» звернулася до правоохоронних органів та інших профільних інстанцій з метою вирішення ситуації щодо розкрадання державного майна зі складів відомства на Черкащині.


Мова йде про 30 тисяч тонн цукру, вартістю 300 мільйонів гривень. Про це повідомив в.о. генерального директора ДСБУ «Аграрний фонд» Олег Липовий, зазначають у міністерстві аграрної політики та продовольства України з посиланням на прес-службу «Аграрного фонду».

Разом із тим, Олег Липовий зазначив, що співробітники правоохоронних органів прибули на місце події, але надалі жодних заходів із запобігання викрадення державного цукру вжито не було.

– 19 листопада 2015 року «Аграрний фонд» подав відповідне звернення  про розкрадання державного майна до УМВС Черкаського району Черкаської області. Однак, протягом доби заява не була розглянута і не була внесена до Єдиного реєстру досудових рішень, – заявив Олег Липовий.

Також Олег Липовий повідомив, що відповідні заяви написані до правоохоронних органів – до МВС, СБУ, прокуратури.

Зауважимо, що 24 листопада в селі Червона Слобода Черкаського району вчергове відбулося викрадення державного цукру, що належить ДСБУ «Аграрний фонд». З території складів було вивезено 10 тонн цукру. Раніше, 19 листопада, також була здійснена спроба крадіжки цукру.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Пенсіонер 25.11.2015 19:40
Поліція (міліція) вкотре поліція показала свою бездіяльність!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 федор принципиальный 25.11.2015 14:57
А какие экстренные меры принимает генерал пусто.... ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Реаліст Комаров 25.11.2015 14:12
Все для того, щоб нарешті і цукор на нашому столі став делікатесом. Правда він все таки шкідливий у великих кількостях- от і є борці щоб цукру було менше на ринку......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 стабилизец 25.11.2015 11:48
антиресно, как это можно тайно выкрасть 10 тонн сахара, за щекой вынести, что ли. если открыто выгребли и никто не вякнул, значит, либо договорняк либо паны в своем криминальном бызнесе шо то не поделили. поэтому и милиция не встревает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100