реклама

реклама

Перша установча сесія сьомого скликання Чорнобаївської районної ради відбулася 19 листопада. Згідно із законодавчими вимогами, її розпочав голова районної виборчої комісії Олексій Чорногор, який поінформував присутніх про хід виборчого процесу та його результати. Про це інформує газета «Родина і світ».

На установчій сесії визнали повноваження всіх 34 новообраних депутатів районної ради, які були всі присутні, та вручили їм тимчасові депутатські посвідчення.

Продовжувала вести сесію тимчасова президія. Таємним голосуванням сесія обрала голову районної ради. Для цього обрали лічильну комісію на чолі з Дем’яном Свищем, яка розподілила обов’язки і затвердила зразок бюлетеня.

На посаду голови Чорнобаївської районної ради було запропоновано кандидатури трьох депутатів – Григорія Зінченка від ВО «Черкащани», Валерія Бреуса від ВО «Батьківщина», Анатолія Нужного від «Радикальної партії».

За Григорія Зінченка проголосували 23 депутати, за Валерія Бреуса – 10, За Анатолія Нужного – 1. Більшістю голосів депутатський корпус довірив Григорію Зінченку очолювати районною радою на наступні 5 років. Заступником голови райради став Анатолій Нужний.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100