реклама

реклама

Нещодавно президент МГО «Країна Баскетболія» Олександр Нагорний звернувся до небайдужих підтримати юнаків, які розпочинають займатися баскетболом у Черкасах. Одним із тих, хто відгукнувся на прохання допомогти у цей нелегкий для української економіки час, став партнер клубу Райвіс Усакіс. Спортивний функціонер з Латвії є баскетбольним агентом.

Нещодавно Райвіс допоміг фінансово клубу «Черкаські мавпи» у розвитку дитячого баскетболу, перерахувавши на рахунок клубу півтисячі доларів.

«Я прекрасно знаю «Черкаські Мавпи». Цей клуб завжди відзначався хорошою соціальною місією, тут помітне непідробне бажання допомогти молоді. Це завжди мене підкуповувало, зараз, коли в Україні не все так, як хотілося б, я з великим бажанням готовий допомогти дітям», – зауважив Райвіс.

Таке рішення латвійського функціонера приємно вразило директора «Черкаських Мавп» – Володимира Гриценка, який сподівається, що мотиви іноземця стануть взірцем і для місцевих підприємців.

«Для мене ця подія стала проявом людяності, професійної солідарності, що не зважає на кордони. Це прояв європейських цінностей в дії. Дякую, Райвісе, за допомогу. Маю надію, що твій  приклад надихне черкаських підприємців на підтримку найбільшого соціального проекту міста – МГО «Країна Баскетболія», до якого залучено біля 200 дітей», – зауважив Володимир Гриценко.

Про це повідомляє прес-служба БК «Черкаські мавпи».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100