реклама
Sucurity Police

реклама

За січень-жовтень поточного року судові органи вирішили на користь фіскальної служби Черкаської області 1272 справи на суму 323,4 млн грн. На користь платників вирішено 265 справ.

За результатами позивної роботи до бюджету надійшло 25,4 млн грн.

Також із початку року розглянуто 376 первинних скарг, де оскаржено 458 рішень на загальну суму 272,7 млн грн. За наслідками розгляду залишено без змін 358 податкових повідомлення-рішень на суму 243,2 млн грн. Скасовано повністю та частково 100 рішень на суму 22,5 млн грн.

Чотирьом працівникам фіскальних органів, за матеріалами перевірок яких скасовано повідомлення-рішення, оголошено догану, двадцять два притягнуто до дисциплінарної відповідальності, а ще шестеро звільнилися.

Головне управління ДФС у Черкаській області радить платникам активно долучатись до роз’яснювальних заходів фіскальної служби та отримувати правову допомогу в місцевих центрах обслуговування платників (ЦОП). Нагадуємо, для вас працює програма навчальних вебінарів та комунікацій засобами скайп-зв’язку «Допомога платнику». Адреса «Допомоги» – за цим посиланням, адреса для направлення запитань: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Про це повідомляють у прес-службі Головного управління ДФС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100