реклама
Sucurity Police

реклама

У Верховній Раді створено міжфракційне депутатське об’єднання «Голос громади». Про це в ході пленарного засідання оголосив спікер Ради Володимир Гройсман, інформує «112.ua».

– Співголовами міжфракційного об’єднання «Голос громади» обрано народних депутатів Таруту Сергія Олексійовича, Домбровського Олександра Георгійовича та Скрипника Олексія Олексійовича, вони є членами цього об’єднання, – сказав Гройсман.

Раніше нардеп Мустафа Найєм оголосив про створення у фракції «Блок Петра Порошенка» «Антикорупційної платформи», до якої увійшли 15 парламентаріїв. За словами Найєма, головним завданням об’єднання є «протидія корупції в парламенті і парламентський контроль за діяльністю виконавчої влади». Депутат зазначив, що члени групи будуть узгоджувати свої позиції з питань порядку денного, з кадрових питань.

Тимчасовими координаторами групи обрано Віктора Чумака та Мустафу Найєма. Серед депутатів, які увійшли до групи, крім них – Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Єгор Фірсов, Ольга Червакова, Павло Різаненко, Іванна Климпуш-Цинцадзе, Наталія Новак, Владислав Голуб та інші.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Незворушний 26.11.2015 19:54
Усі борються з корупцією, тільки толку немає. Тепер ще одне "антикорупційне" об'єднання створили. Навіщо? Кажуть, саме ті хто нібито бореться з корупцією, нею і займається. Краще б "Голос громади" робив закони для розвитку місцевого самоврядування, а не займався саморекламою і популізмом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100