реклама

реклама

У результаті перевірок, проведених з початку року Державною податковою інспекцією у м. Черкасах, було виявлено 181 неоформленого найманого працівника.

Сума легалізованого доходу таких працівників у вигляді заробітної плати склала майже 647 тис. грн, додаткові донарахування податку на доходи фізичних осіб склали 97 тис. грн, – повідомив в.о. начальника ДПІ у м. Черкасах Антон Царюк.

У січні-жовтні 2015 року заслухано на засіданнях робочих груп, проведено співбесіди та індивідуально-роз’яснювальну роботу, а також направлено листи посадовим особам 343 суб’єктів господарської діяльності, які протягом року допускали випадки виплати заробітної плати менше встановленого мінімального розміру (посадових осіб попереджено про відповідальність за порушення законодавства про оплату праці). За результатами проведеної роботи 97% таких роботодавців підвищили розмір заробітної плати до рівня, не нижче мінімального.

– Унаслідок комплексу заходів, проведеного ДПІ у м. Черкасах щодо підвищення рівня заробітної плати, до місцевого бюджету за 10 місяців 2015 року додатково надійшло майже 2,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб, – повідомив Антон Царюк.

Про це повідомляють у Державній податковій інспекції у м. Черкасах.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Незворушний 26.11.2015 20:58
А що кажуть фахівці, який відсоток тіньової економіки зараз у Черкасах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100