реклама

реклама

port Черкаські комунальники завершують роботи з реконструкції площі перед оновленою будівлею річкового порту. Зокрема, було демонтоване старе асфальтне покриття, відремонтоване дорожнє полотно, обрізані старі аварійні тополі, видалені кущі. На самому колі перед будівлею проведена рекультивація землі, висаджений новий газон, проведена розбивка зон і викладені тротуарною плиткою доріжки. Про це інформує прес-служба черкаської мерії.

 Крім того, за словами заступника міського голови Олексія Леонова, була проведена реконструкція скверу поряд із самим річковим вокзалом. Пофарбований дитячий майданчик, причальні перила. Проведено освітлення. Зокрема, встановлено 13 світильників з енергозберігаючими ліхтарями. Для цього довелося протягнути з «нуля» майже 300 метрів кабельної лінії. Встановлені також чотири лавки, урни для сміття.

Загалом на роботи з реконструкції площі, скверу і кола біля річкового порту було витрачено понад 200 тис. грн. зі спеціального фонду міського бюджету.

—  Усі ці роботи проведені в контексті майбутньої реконструкції вулиці Козацької.  Саму вулицю розширимо майже удвічі. Тут будуть і пішохідні доріжки, і велосипедні доріжки, і місця для парковок. А найголовніше – побудована стічна каналізація. Це дозволить уникнути підтоплення цього мікрорайону, — говорить Олексій Леонов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100