реклама
Sucurity Police

реклама

Українці в незалежній Україні знову мають не українську владу. Так вважають у обласній організації політичної партії «Наша Україна».

 Як ідеться в її зверненні до черкащан з нагоди Дня незалежності, яке поширила прес-служба партії, привели цю владу «доморощені запроданці, що міняли політичну масть, залежно від політичної  кон’юнктури, численні «агенти впливу» на службі сусідньої держави, а також  нерідко малосвідомі новоявлені керманичі на державній службі, для яких «своя сорочка» була ближчою до тіла, аніж державні справи».

Саме ці люди знищили перемогу, здобуту наприкінці 2004 року на помаранчевому майдані.

Майдан у Черкасах

Майдан у Черкасах

Як вважають у «Нашій Україні», попри 20 років незалежності, в країні все ще триває важка боротьба за утвердження демократичних перетворень. І все з тими ж «ворожими Україні силами та політичними партіями, які не бажають української мови, власне української церкви, схильні шанувати ворогів України, а не її героїв…»

«Саме оця «5-та колона», із колись завезених в Україну, підселених, нав’язаних українському народу панів-начальників, утримувала нас 70 років в комуністичній окупації, не бажаючи і понині втрачати свого панівного становища» - йдеться у зверненні.

Утім, на переконання нашоукраїнців, нинішнім патріотам продовжувати боротьбу за незалежність легше, ніж колишнім. А тому «прийде час, залишилось небагато, і неминуче станеться те, чого прагнув Тарас Шевченко: в Україні таки запанує «своя правда і воля».

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Марія 24.08.2011 20:19
Партія і створена із самих запроданців. В неї загнали всіх, кому було не лєнь. Ці люди пройшли через всі політичні сили і зараз вони вже в регіонах. Плювати таким треба в обличчя і починати із найбільшого запроданця Юща-іуди. Вони там всі такі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Vasko da Gama 23.08.2011 11:42
"Нашій Україні" перед тим як шукати "п'яту колону" необхідно навести лад у власних лавах. Як раз "любі друзі" Віктора Ющенка зрадили ідеям Помаранчевого майдану,нічого не зробили для реалізації курсу на європейську інтеграцію та національних програм соціально-економічного розвитку, а тепер перебувають на службі у своїх політичних опонентів.Про таких Тарас Шевченко писав:
"А тим часом перевертні
Нехай підростають
Та поможуть москалеві
Господарювати,
Та з матері полатану
Сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки,
Матір катувати».





Та з матері полатану
Сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки,
Матір катувати».
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100