реклама

реклама

27-29 листопада в Києві відбувся Чемпіонат України з дартсу. Змагання проводилися у найбільш популярній і престижній дисципліні - "501" (дабл-аут).

Віталіна Моісеєнко

Віталіна Моісеєнко

Право участі в основному етапі здобули 64 найкращих дартсмени країни, з яких 16 подолали випробування двома груповими етапами і визначили кращих за системою плей-офф.

Головною несподіванкою турніру стала впевнена і дуже стабільна гра харків'янина Артема Пасічниченка, який сильно пройшов всю турнірну дистанцію і переміг у фіналі багаторазового чемпіона Артема Усика з Києва із рахунком 3-1 за сетами (3:0, 3:2, 1:3, 3:0). Це перший успіх Пасічніченка на турнірах такого рівня.

Чемпіон минулого року Владислав Омельченко цього разу їде з Києва з бронзовою медаллю, яка дісталася йому завдяки нелегкій перемозі над представником Києва Денисом Григоренком - 5:4.

У жіночому розряді не було рівних Віталіні Моісеєнко з Черкас. У фінальному матчі вона здолала харків'янку Оксану Марфолу з рахунком 5:2. Чемпіонка минулого року Рената Квіклєне цього року лишилася без медалі, програвши напружений матч за бронзу з рахунком 3:4 іншій киянці Тетяні Редзюк.

Поряд з тим, паралельно відбувся чемпіонат України в дисципліні "мікст". Найкращими серед 16 пар виявилися кияни Артем Усик та Наталя Ледєньова. У фіналі вони здолали пару Олександр Мамика / Ганна Чумак (Кривий Ріг / Маріуполь).

Про це інформують у федерації з дартсу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100