реклама

реклама

Побачити оновлений річковий вокзал черкащанам, які прийшли на анонсоване відкриття вокзалу увечері 22 серпня, вдалося лише через вікна.

 Усередині ще досі тривають косметичні роботи, там ще досі немає меблів.

richfl3

А за годину до початку концертної програми будівельники ще продовжували роботу на території прилеглій до будівлі. Концертна програма, приурочена відкриттю порту ще й презентує новий обласний щорічний фестиваль. Лише ведуча зі сцени розповіла про оновлення вокзалу. Ніхто з офіційних осіб не говорив про плани щодо запуску перших суден та роботи порту.

richfl4

Після реконструкції залишили стильовий напрямок бароко, каси розміщено на першому поверсі, на другому, як і обіцяли буде ресторан. Відкриття річкового порту перейшло у презентацію нового фестивалю, організованого „Молодими регіонами” за підтримки обласного управління культури та міського відділу сім’ї молоді та спорту.

richfl1

Голова організаційного комітету фестивалю „Максимум” та член організації „Молоді регіони” Андрій Давидов каже, що фестиваль охопить усі районні центри Черкащини і фінішує грудневим гала-концертом у Дружбі народів.

richfl6 

richfl2

реклама

Коментарі  

 
+6 #6 правдоруб 24.08.2011 15:28
неужели вы не понимаете, что скоро к нашему речному вокзалу подплывет капитан Грэй под алыми, ой пардон голубыми парусами, заберёт с собой Одарыча и заасфальтирует нам весь город, а в Пекари у геликоптерный терминал прилетит вдруг волшебник в голубом вертолёте и безплатно ощасливит всех канивчан, а потом из Черкасского аэропорта и нас Черкащан. А вы скиглите и не понимаете своего счастья, ну и что что украли , ну и что что построили дачки, зато перспектива.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Саша 23.08.2011 23:00
Там гендель хароший буде палюбому
шось типу RichПортЪ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 lift 23.08.2011 17:00
коли фестиваль новий вигадають))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 ыфыф 23.08.2011 16:22
Відкрили не відкриваючи тай закриють не відчинивши гроші вкрали зате клумби гарні!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Мирослав 23.08.2011 15:35
Кому потрібен цей вокзал?? :P :P Ніякого транспорту за державний кошт в Черкасах - НЕМАЄ. Приватний бізнес - перевезення людей по Дніпру не цікавить.. 2,5 мільйона бюджетних гривень викинуто на вітер - а точніше на будівництво рябцю дачі у Свідівку. :-x :-x Коли туди запросить на відкриття??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Сан Санич 23.08.2011 15:29
Да здравствуют потьомкинские деревни!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100