реклама

реклама

На Черкащині не вщухають пристрасті навколо питання партійної приналежності новообраного голови Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця, представника БПП «Солідарність», який свого часу нібито перебував у лавах Партії регіонів.

Як інформує прес-служба Черкаської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», щоб виправдати себе в очах громадськості Олександр Вельбівець добирає чимало причин і фактів, які б «відбілили» його заплямоване політичне минуле, робить про це гучні заяви на прес-конференціях.

«На одному із медіа-заходів Вельбівець присягався, що ніколи не писав заяви до Партії регіонів, не подавав такої заяви і не брав участі в жодних партійних конференціях, де його могли б прийняти в цю партію. Більше того, О.Вельбівець скаржився, що сам постраждав від режиму Януковича. Адже у 2010 році, коли він був селищним головою Лисянки, його змушували залучати до партії підлеглих службовців. Оскільки він відмовився це робити, проти нього було сфабриковано кримінальну справу про отримання хабара.

Розуміючи, що у битві за керівне крісло обласного рівня усі методи важливі, Олександр Вельбівець не гребує нічим. При нагоді і колишніх однопартійців – «батьківщинівців» згадав, і нині діючого мера Анатолія Бондаренка, під керівництвом якого працював на Лисянщині. Ще й заявляє, що нібито «батьківщинівці» самі просили його стати членом ПР, аби у провладній на той час партії була «своя» людина. Черкаська обласна організація політичної партії «Батьківщина» офіційно заявляє, що немає ніякого відношення до політичних вподобань, рішень та діянь Олексендра Вельбівця», – наголосили в обласному партійному осередку «Батьківщини», зазначивши, що всі заяви Вельбівця не відповідають дійсності.

Водночас сам голова облради у надісланому коментарі на адресу «Прочерку» заявив:

– Я звик доводити свою правоту не словами чи взаємними звинуваченнями, а мовою документів або конкретними справами. Зважаючи, що кілька місцевих представників ВО «Батьківщина» й далі продовжують поширювати про мене неправдиві відомості, при цьому не гребуючи брудними технологіями, мушу вкотре відповісти. Як і заявив на першій сесії обласної ради, я ніколи не був членом «Партії регіонів». І я звернувся до правоохоронців, аби вони це перевірили. Водночас маю вже документальне підтвердження – відповіді на запити від колишніх голови Лисянської районної організації «Партії регіонів» Анатолія Лисичкіна та керівника районного виборчого штабу Григорія Кочуми, а також від районного управління юстиції. Нагадаю, що я двічі проходив спеціальну перевірку при призначенні та перепризначенні на посаду голови Лисянської РДА, а також перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади».  Тому закликаю опонентів нарешті загадати, що таке політична культура, й до конструктиву. Виборчі перегони завершилися, настав час конкретної роботи задля розвитку Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #16 бульба 05.12.2015 16:10
Що ви як хворі прицепились до регіоналів. То розваліть обл дитячу лікарню, річпорт, мазеї Шевченка в Мошнах і Каневі, спаліть центр діагностики в обласній лікарні, бо тож при Тулубу набудувалось. До речі, а що збудували евроопці за тих самих два роки що й Тулуб????? Є у когось інформація?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 николай чудотворец 04.12.2015 10:54
Цитую федор принципиальный:
Кому и когда Миша будет передавать джип ?

Сколько БАБЛА мишенька наворочал при партии Регионов, что готов "раздаривать" джипы!!!!! Теперь: "ВСЬО пропало..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #14 степан 04.12.2015 08:49
Яка різниця був він в партії регіонів,чи не був! Он Гвоздь, Каверський,прац юють потихеньку , діляться і все нормально!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 ВСЯ ПРАВДА 04.12.2015 04:56
А Лисичкін з Кочумою "вожді" в минулому Лисянського осередку ПР зможуть хоча б з десяток назвати прізвищ партійців які були прийняті в партію в інший спосіб як не написанням заяви і облікової картки в примусовий спосіб. І про які збори чи конференції йде мова? Вони збиралися раз два в рік і питання рішалися про все і ні про що, без ведення будь якої документації. Всі ставали членами партії шляхом призначення.Чи може хтось скаже, що зараз стають членами провладних партій в інший спосіб??? і не тільки провладних...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Регіональна Тальнівщина 03.12.2015 22:20
Колишній регіоналів не буває...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 Нестор Іванович 03.12.2015 22:19
Сьогодня, за гроші ПеРдунські прихвостні напишуть, що Вельбівець на Місяць літав. Крапку у цій історії може поставити перевірка на детекторі в присутності журналістів і громадськості. В разі позитивного результату (був членом банди ублюдків) Вельбівець має подати у відставку - у протилежному випадку від мандату має відмовитися Мушієк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #10 Люстрація 03.12.2015 21:06
Як би зараз Вельбівець не викручувався, ніхто вже йому не повірить. Він і сам на відео визнавав, щ був у Партії регіонів, але казав, що був там шпійоном. Треба було спочатку не брехати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 бульба 03.12.2015 20:58
Цитую Путря:
Невже не можна було підібрати людину в якої немає шлейфу хабарника? Чи може черкасці не знали про те що Бондаренко свого часу користувався купленим , липовим дипломом? Як Вам Черкащани така влада ?

Так у тих у кого нема шлейфу то й нема бабла купити посаду. Коло замкнулось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 федор принципиальный 03.12.2015 20:38
Цитую Путря:
Невже не можна було підібрати людину в якої немає шлейфу хабарника? Чи може черкасці не знали про те що Бондаренко свого часу користувався купленим , липовим дипломом? Як Вам Черкащани така влада ?

Кто ВАС просил голосовать за этих людей ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 федор принципиальный 03.12.2015 20:36
Кому и когда Миша будет передавать джип ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100