реклама

реклама

Цивільний корпус «Азов» до програми «Громадський бюджет міста Черкаси» подав проект «Спортивний зал імені Сергія Амброса».

 

Азовці закликають небайдужих містян підтримати задум. Для цього потрібно небагато – всього лише у період з 1 по 14 грудня проголосувати за проект.

Як пояснив голова обласного осередку Цивільного корпусу «Азов» Дмитро Кухарчук, від інших подібних закладів спортивний зал імені Сергія Амброса відрізнятиметься тим, що матиме значно нижчі ціни.

– Це соціальна програма. Оскільки суспільство і так на межі бідності, а спорт – один із рушіїв суспільства, буде нечесно вимагати такі великі суми, як інші зали. Ми не ставимо за мету заробіток, максимум – покривати оренду і оплачувати послуги тренерського персоналу, якщо не знайдемо тих, що тренуватиме на громадських засадах, – додає очільник Цивільного корпусу. – Така ідея виникла ще в самого Сергія Амброса, але війна, на жаль, обірвала його життя, тому задум лишився нереалізований. Усі разом ми вирішили: час втілити мрію Героя в життя.

У планах «азовців» провести капітальний ремонт приміщення, створити максимально комфортні умови для тренування, а також оснастити спортивний зал сучасними тренажерами. Планується розмістити ринг, боксерські груші, татамі. Заняття проходитимуть під наглядом кваліфікованих тренерів, повідомляють у Цивільному корпусі «Азов».

Голосувати за проект можна двома способами: електронне голосування за ЦИМ посиланням та паперове голосування в приміщенні Черкаської міської ради, к.100, з 8.00 до 20.00 (крім вихідних 5, 6, 12, 13 грудня 2015 року). При собі обов’язково мати паспорт та ідентифікаційний код. У випадку, якщо адресою реєстрації у паспорті є не м. Черкаси, то мати при собі інший документ, що підтверджує місце перебування, роботи, навчання, служби у місті Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #2 Ну что ж 05.12.2015 13:29
Слава Азову!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Політолог 05.12.2015 08:47
Під прикриттяи благодійних акцій формується радикально-права партія, яка ще себе покаже. Електорат, Ahtung!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100