реклама

реклама

karta Вперше в історії України на державному рівні вирішили провести чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед вихованців позашкільних навчальних закладів. Право приймати змагання доручили Черкасам. Чемпіонат проходить із 22 до 24 серпня. Наше місто впевнено можна назвати столицею спортивного орієнтування, адже тут постійно проходять чемпіонати та турніри найвищого рівня. Нещодавно Черкаси приймали чемпіонат світу зі спортивного орієнтування серед спортсменів з вадами слуху, інформує прес-служба черкаської мерії.

 На перші змагання для позашкільнят до міста завітало понад 200 учасників із 20 обласних центрів країни. У чемпіонаті беруть участь вихованці обласних центрів туризму, краєзнавства та екскурсій.

У неділю в Дитячому оздоровчому таборі «Орлятко» відбулося офіційне відкриття змагань. Першого дня, 22 серпня, в районі санаторію «Україна» спортсмени визначали найкращих на середній дистанції. За підсумками виступів господарі поки що лідирують.

23 серпня, у вівторок, мікрорайон «Дахнівка» прийме старт на довгих дистанціях, а на День незалежності України у парку «50-річчя» учасники змагатимуться на двох етапних естафетах. Підсумки чемпіонату та нагородження команд учасників відбудеться 24 серпня о 15.00 в літньому кінотеатрі парку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100