реклама

реклама

Як поінформували у відділі власної безпеки при ГУ ДФС у Черкаській області, в результаті проведених за 11 місяців п.р. 158 службових розслідувань і перевірок керівництву державних податкових інспекцій області внесено 114 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 109 працівників фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

За січень-листопад у напрямку профілактики проведено 901 захід з упередження корупційних правопорушень.

До органів прокуратури у січні – листопаді п.р. направлено 24 матеріали для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 7 кримінальних проваджень щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків, на даний час триває досудове розслідування. Відносно 3 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення; 2 з них судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

За 11 місяців 2014 року у напрямку профілактики було проведено 708 заходів. Проведено 166 службових розслідувань і перевірок, за результатами яких внесено 55 подань для вжиття заходів реагування відносно працівників державних податкових інспекцій. 50 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 8 осіб звільнено з лав служби.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100