реклама
Sucurity Police

реклама

Велика група людей із гаслами та прапорами втрутилася сьогодні в хід координаційної наради Черкаської облдержадміністрації.


Назвавшись «представниками громадськості», люди на чолі із депутатом обласної ради Михайлом Мушієком зажадали від голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка як від представника «Блоку Петра Порошенка» рішення відставку під час завтрашньої сесії облради новообраного голови облради Олександра Вельбівця, якого вони вважають регіоналом.

Радник губернатора Володимир Білик звернувся до Мушієка із закликом не маніпулювати причетністю тих чи інших осіб до команди Януковича, оскільки сам Мушієк при голові ОДА Сергієві Тулубі був частим гостем в ОДА, був причетним до команди Володимира Олійника і свого часу отримав орден із рук Тулуба.

– Це людина, яка все життя крала, – у відповідь на це заявив Михайло Мушієк.

– Ми з тобою разом крали, – відрізав пан Білик.

Після тривалих умовлянь і переконань з боку Юрія Ткаченка «представники громадськості» погодилися залишити залу, де проводилась нарада, але пообіцяли завтра прийти на сесію.

Як пояснив Михайло Мушієк, до приміщення облдержадміністрації його прихильникам вдалося прийти обманом. Вони сказали охороні, що голова ОДА доручив їх пропустити.

Після завершення інциденту Юрій Ткаченко вийшов разом із протестувальниками, а нараду продовжив його заступник Віталій Коваль.

реклама

Коментарі  

 
+1 #58 Показуха 11.12.2015 12:11
Насправді вони всі дружать по-за камерами ЗМІ, їх все влаштовує. Вони навіть під час війни збагачуються у той час як ви збираєте крихти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #57 Іван Шиятий 11.12.2015 11:55
І ці дебіли керують нашою областю???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #56 Микола Небелиця із Байбуз 08.12.2015 14:41
А чому Білика В.Г., який прокр..в 10 років на посаді начальника земельних ресурсів Черкаської ОДа, не посадять як За десять крадіжок жителя Кіровоградщини засудили на Христинівщині, він же сам визнав що крав...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #55 Петро Андрющенко 08.12.2015 13:00
Всі в області знають як Білик В.Г землею "торгував"...в нього були такі откати що його підлеглі не витримували і просто звільнялись з роботи...так і в нас на Чорнобаївщині було...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #54 Д... 08.12.2015 12:43
Пане, Білик В.Г.!!!Є така штука поліграф, він же детектор брехні. Можна пройти незалежну експертизу і зняти всі питання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #53 Іван Шиятий 08.12.2015 11:36
Де антикорупційне бюро славнозвісне, чому заяву Білика В.Г. про те що він к.....ціонер не розглядають...оце так Ткаченко і його команда борються з корупцією, якщо к....ціонер Білик В.Г працює держслужбовець заявляє що він кр...в державні кошти и працює вголови ОДА радником...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #52 Корнієнко 08.12.2015 11:08
Каждий держслужбовець повинен відповідати за свої дії і вчинки. Я рахую що координаційна нарада дуже серйозний державний захід і в пані братство там не граються а говорять серйозні речі за які повинні відповідати по закону...той же Білик В.Г.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #51 Дубина 08.12.2015 10:34
Михайло Григоровичу !!! Згідно заяви Білика В.Г. ви повинні звернутися в правохоронні органи з заявую про відкриття кримінального впровадження на Білика В.Г., який будучи на посаді держслужбовця кр...в державні гроші, в цьому він сам зізнався і до цієї зваявим повинні підключитися ПРОКУРАТУРА, СБУ І ПОЛІЦІЯ...А ПАН ТКАЧЕНКО ПОВИНЕН ВІДСТОРОНИ БІЛИКА В.Г. ВІД ПОСАДИ І НАПРАВИТИ НА ДЕТЕКТОР БРЕХНІ (ПОЛІГРАФ)...БІЛИКА В.Г ПОВИНЕН ПРОЙТИ АТЕСТАЦІЮ ПОВНІСТЮ...А ВЗАГАЛІ ПІВСЛЯ ТАКОЇ ЗАЯВИ ПОТРІБНО ВІДПОВІСТИ ПО ЗАКОНУ...ВІН ГРУБО ПОРУШИВ ЗАКОН ПРО ДЕРЖАВНУ СЛУЖБУ В ЙОГО ДІЯХ Є ПРОЯВИ КОРУПЦІЇ...ТЕПЕР ПОДИВИМСЯ ЯК ТКАЧЕНКО БОРИТЬСЯ З КОРУПЦІЄЮ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #50 ІВАН ШИЯТИЙ 08.12.2015 09:48
ПАНЕ ТКАЧЕНКО !!! ВАШ РАДНИК БІЛИК В.Г. НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІВ САМ ЗІЗНАВСЯ ЩО ВІН КР..В, ВИ СЬОГОДНІ Ж ПОВИННІ ЗВІЛЬНИТИ ЙОГО С ПОСАДИ, А ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ ПОВИННІ ЗАВЕСТИ КРЕМІНАЛЬНУ СПРАВУ НА ПАНА БІЛИКА В.Г,...ЙОГО ЗАЯВА НА ТАКОМУ ФОРУМІ ДУЖЕ СЕРЙОЗНА...КР..ДІЙ В ГОЛОВИ ОДА НЕ МОЖЕ БУТИ ДЕРЄЖСЛУЖБОВЦЕМ ТА Й ЩЕ РАДНИКОМ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #49 Не в ту степь 08.12.2015 09:21
Цитую Вікторія:
Мушієк пікетує облраду, а Буданцев повіз людей в Київ проти Вельбівця (напевно автобусів зо два), от срам хлопцям, а Бондаренко тут наче ні до чого, оце ганьба такій партії. Потрібно було ці кошти, що оплатив людям для поїздки до столиці, віддати хворим дітям. До чого ти Бондаренко докотився?

А когда были регионы при власти, так они Батькивщинцы прямо неразлей вода были с ними. А сейчас, когда регионов нет, так они так с ними боряться
29 квітня 2013
О 16.00 в Черкаському міськвиконкомі розпочнеться сесія міської ради. У порядку денному – затвердження нового складу виконавчого комітету
Як прокоментував у п’ятницю журналістам голова фракції Партії регіонів у міськраді Ігор Мельников, затримки виникли через УВАЖНИЙ підбір нових кадрів.
Членами виконкому стали Анатолій БОНДАРЕНКО, Станіслав ОВЧАРЕНКО («Батькивщина).
Новий склад виконкому узгоджений з губернатором Сергієм Тулубом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100