реклама

реклама

стоп-кадр: Цюрко люто кидає стілець у нардепа-опозиціонера

стоп-кадр: Цюрко люто кидає стілець у нардепа-опозиціонера

З нагоди 20-ї річниці незалежності України Указом Президента велику кількість політиків, народних депутатів, чиновників відзначено державними нагородами. Є серед них і два народних депутати, що представляють Черкащину.

 Так за значний особистий внесок у становлення незалежності України, утвердження її суверенітету та міжнародного авторитету, заслуги у державотворчій, соціально-економічній, науково-технічній, культурно-освітній діяльності, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові нагороджені орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Сергій Терещук та Петро Цюрко.

Сергій Терещук представляє фракцію Народного Блоку Литвина, є очільником Народної партії Черкащини. Петро Цюрко є членом фракції Партії регіонів. Обидва входять до парламентської більшості.

Від «Прочерку». Найпомітнішим вчинком, який засвідчує «сумлінне та бездоганне служіння Українському народові» нардепа Петра Цюрка є його активна участь у побоїщі у Верховній Раді у грудні минулого року. Цюрко цілеспрямовано і неодноразово бив у голову і по корпусу бютівця Кравчука, в голову бютівцю Михайлу Волинцю кинув стільця. Волинця було госпіталізовано. Кадри бійки зафіксували камери національних телеканалів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Фрося 23.08.2011 19:40
Який поп - такий і приход! :zzz Мордобій - головна риса ригионів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Татьяна 23.08.2011 19:01
Банду геть,бандитов в тюрьмы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 патриот 23.08.2011 18:37
Перебейте лучше друг друга! мы вам Звание Героев пожизненно дадим 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100