реклама

реклама

borsss 20 кілограм картоплі, 15 кг буряку, по 5 кг цибулі й моркви, по 6 кг різного м’яса, а ще - спецій та олії. Про закупівлю продуктів для борщу «Смачного» пише у своєму інтернет-щоденнику організатор фестивалю борщу в Черкасах,  директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

 -  Українську національну страву готуватиму за рецептом моєї родини. У  Долині Троянд збираюсь зварити близько 150 літрів, щоб нагодувати якомога більше охочих. Розрахував порції за кулінарною книгою, - каже Олександр Радуцький. -   Готувати їжу для мене звична справа. Я вчився на кухара і навіть маю IV розряд. Коли з’являється вільна хвилинка, то вдома стаю до плити.

Всього готуватимуть борщ 4 команди, зокрема, команди обласної та міської влади, бізнесу і молоді. Разом з директором парків команду міської влади представлятимуть депутат міської ради Марина Волошенко та в. о. директора комунального підприємства "Черкасиелектротранс" Віталій Дядченко
Початок святкування Дня незалежності в Долині Троянд сьогодні о 18:00.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Helen 25.08.2011 09:13
Результат пира-загаженный город.Горы мусора и пластика,бутыло к и другой всячины-до тех пор,пока мы не научимся убирать за собой ,о какой НЕЗАВИСИМОСТИ идет речь!Разруха в головах у людей!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Моня 24.08.2011 11:56
Так не понял, будет *** по рецепту его семьи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100