реклама

реклама

Нічого особливого в реконструйованій обласною владою Соборній площі опозиція не побачила. Мовляв, не можна її визначити ні як місце відпочинку, ні як місце народних зборів. Про це повідомив депутат обласної ради від фракції «Батьківщина» Юрій Громовський.

 Не вразила нас реконструйована площа. Нас може вразити лише докладна інформація про кількість витрачених на неї грошей. А так… Якщо там хотіли створити місце для відпочинку, то не вдалося, бо небуде куди сховатися в тінь. І площею народних зборів її не назвеш, бо фонтани цьому перешкоджають. Шкода, що там вирубали деякі дерева. Там були так звані «голубие ели». Це було улюблене дерево Сталіна. З того часу всі райкоми і обкоми були обсаджені такими ялинками, – зауважив Юрій Громовський.

IMG_0697

Разом з тим координатор ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко пригадав, як опозиція у квітні садила на клумбах перед обласним Будинком рад картоплю. Так опозиція реагувала на заклик прем’єра Миколи Азарова не чекати дешевих харчів, а братися за лопати…

– Але прийшли екскаватори і затоптали народну картоплю. І тепер вони поставили фонтани, які нагадують загиблу картоплю, – пожартував Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Мікельанжело 25.08.2011 12:23
Веселі яйця...
Маленька архітектукна підніжка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Оксана Колісник 25.08.2011 08:57
Визначення на Провінції" таки яскравіше і перспективніше з точки зору подальшої фольклоризації: "Яйця губернатора". Можна очікувати, що у меню прилеглих кафух з'явиться позиція "Яйця по-губернаторськи", в якому основний продукт буде гарнірований зеленню й квасолею, декорований малюнком з майонезу у вигляді фонтанів та двома брусками приготованої на парі (щоб колір не втратила) моркви, що символізує два шлагбауми обабіч в'їзду до ОДА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Helen 24.08.2011 19:23
Великое архитектурное сооружение!)))) ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Церетелі 24.08.2011 18:53
Та ні ж бо!
То верхівка макітри великого вождя виглядає.
Памятник знесли. Але перспективу встати із під землі залишили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100