реклама

реклама

У селі Іркліїв Чорнобаївського району Черкаської області сьогодні зранку невідомі обписали пам'ятник Козацькій шаблі гаслами "20 років позору", "З днем проституції" і "Слава СССР".

Про це повідомив голова Іркліївського козацького полку Юрій Сушко, інформує "Газета по-українськи".

Обписаний пам'ятник виявили о 8 ранку, хоча о 6.30 напису ще не було. Прилеглі будинки обклеїли листівками із цитатами Сталіна.

pro1

"Мені зателефонували близько 8 ранку. Повідомили про інцидент, – розповів Сушко. – Я відразу подзвонив в обласну адміністрацію і в міліцію. Пам'ятника обписали зранку. Бо голова села Надія Бокова їхала на роботу о 6.30 і казала, що написів ще не було".

До пам'ятника відразу приїхав голова Чорнобаївської районної адміністрації Олексій Головко. Запевнив, що влада докладе всіх зусиль, щоб упіймати винних. На його думку, зловмисники мали на меті підштовхнути до протистояння владу і опозицію у районі. Тому шукатимуть в першу чергу серед політичних організацій крайньо-правого і лівого спрямування.

pro2

Листівками із комуністичними гаслами також була обклеєна громадська приймальна народного депутата Івана Зайця.

"Готую заяву до Генеральної прокуратури", - повідомив нардеп телефоном.

Це не вперше вандали обмалювали пам'ятник Козацькій шаблі. 9 травня зранку на ньому невідомі написали білою фарбою "За побєду", "На Бєрлін" та закріпили на пам'ятнику червоний прапор. Зловмисників правоохоронці не знайшли.

Пам'ятник Козацькій шаблі відкрили у Ірклієві минулого року на свято Покрови. Його будівництво організувала районна організація Української народної партії спільно із місцевим козацтвом. Автором є член національної спілки художників України Іван Лавриненко.

Наталія ПИСАРЕВА

реклама

Коментарі  

 
-5 #3 Антифашист 25.08.2011 16:41
Вон фашистов-антикоммунистов из Украины !!! Советский Союз ЖИВ и будет жить ВСЕГДА !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 ой. я лусну 25.08.2011 12:05
Іркліївський козацький полк))) а що цілий полк козаків не може повідривати руки сталіністам в Іркліїві, чи тільки "будьмо - гей" кричати можуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Нетолерантний 24.08.2011 21:47
Точно - серед правих партій! Зараз же все там треба шукати. Певно вони вбили Джона Кеннеді та затопили "Курськ". У голови Чорнобаївської РДА, певно не вистачає півкулі головного мозку, якщо він таке верзе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100