реклама

реклама

"А чому б і не я?"

"А чому б і не я?"

Тетяну Очеретяну днями призначено тимчасово виконуючою обов'язки начальника Управління інформаційної політики Черкаської облдержадміністрації.  За її ж словами, попередній керівник – Сніжана Заїка-Лисенко – написала заяву про звільнення. Про це повідомляє газета «Вечірні Черкаси».

– Ми працюємо в одній команді, і якщо Сергій Тулуб вирішив, що краще мені працювати на цьому місці, то йому ж видніше. Такого кроку від мене ніхто не очікував, однак я подумала: «А чому б і не я? Хтось же повинен виконувати цю роботу, працювати на цій посаді»… – пояснює рішення Тетяна Очеретяна.
Тепер її обов'язки директора підприємства, яке забезпечувало видання газет «Черкащина регіональна» та «Молодь Черкащини» виконує Євгенія Федоряка. Кандидатури на посаду прес-секретаря Черкаської обласної організації Партії регіонів, які також до цього часу обіймала Тетяна Очеретяна, ще розглядаються.
– У «Молодіжці» зараз сформовано такий колектив, що, на мою думку, у нього збільшиться читацька аудиторія. Звичайно, ці два місяці роботи над нею були віддушиною в моєму житті. Я працювала там натхненно і самовіддано, інакше працювати я не вмію, а тому буду так працювати і тут. Я прекрасно розумію, що творча робота відрізняється від роботи держслужбовця. Я вважаю великою помилкою, що ще двадцять років тому не була проведена люстрація державних службовців. Тому що на сьогодні найбільша проблема державної служби – це заскоруглість і небажання змінюватися та дивитися по-новому на нові обставини життя. Управління, безумовно, чекають кадрові зміни. Звільнити – найлегший, на перший погляд, крок. Однак, якщо фахівець відповідає займаній посаді, він буде працювати. Якщо людина фахова, вона змінюватиметься із вимогами часу, вимогами нового керівника, – каже новоспечена начальниця.

реклама

Коментарі  

 
+3 #15 ОДА 26.08.2011 11:46
Така "рокіровка" - ступор у намаганні влади налагодити спвпрацю із ЗМІ. Сніжана була правильним вибором Тулуба, але чому він не зміг її утримати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 Дарвін 26.08.2011 10:33
Цитую очеретяну ? "Якщо людина фахова, вона змінюватиметься із вимогами часу, вимогами нового керівника, – каже новоспечена начальниця".Боже ж мій, скількі разів у рік цім людям змінюватися доводиться! Рятуйте! До мавп деградують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #13 ДОКТОР 25.08.2011 21:45
ОСЬ ТАКА У НАС "НЕЗАЛЕЖНІСТЬ" І Є! А ТЕПЕР ЩОДО ОГОВОРКИ ЗА ФРЕЙДОМ: З ЧОГО ЦЕ ВИ ВИРІШИЛИ, ЩО БРАТКО - ЧОЛОВІК?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Фемида 25.08.2011 20:42
Самые глупые лижут начальству ноги. Те что поумнее, облизывая ноги начальству, незаметно их грызут. Самые умные ждут в стороне, пока начальник падёт и придавит остальных.Очеретяна вверх лезет *** :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 Aihao 25.08.2011 18:55
Цитую ЗТА:
Ну-ну, подивимося, як ця панянка "спрацюється" з РІД?

Поясніть для невігласів, що таке РІД?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 Гласный 25.08.2011 16:34
"А чому б і не я?" - действительно... :-* Тимошенко тоже так думала. Ох, девки, не жадничайте!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 Рrofessional 25.08.2011 16:31
Підримую Сніжану Лисенко. Молодець, що звільнилась. Двічі в одну річку... 8) Та й людина вона порядна, професіонал чудовий і не кар*єристка! Тихше їдеш - далі будеш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-15 #8 Незалежність 25.08.2011 14:40
Хто б говорив за Очеретяну!Скажі ть, що даве жаба! Жінка, яка своїм професіоналізмо м довела, що вона дійсно заслуговує на цю посаду.Я рада за колектив, який очолила Т.Б.Тепер щодо прокладок...Якщо БРАТКО такими користується,ПР ИКОЛЬНО. Мужичок. який в курсі про китайський ширпотреб,ЧИ МОЖЕ ВІН РОЗУМІТИСЯ ЩЕ НА ЧОМУСЬ?ЗАДУМАЙСЯ,НАРОД !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 ікс 25.08.2011 14:25
Жіночка далеко піде, бо тільки такі кадри зараз і в пошані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 ЛЮСТРАТОР 25.08.2011 13:34
МОЗГОВ NET
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100