реклама

реклама

Головою Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України призначено Людмилу Гітман. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Як інформував «Прочерк», 1 лютого з цієї посади у зв’язку з виходом на пенсію звільнився Володимир Соколовський. У колишньому міський голова Черкас, Володимир Соколовський очолював Черкаське обласне відділення АМКУ майже 17 років.

Новий очільник Черкаського обласного відділення АМКУ Людмила Гітман до призначення на посаду працювала заступником Голови Черкаського обласного територіального відділення Комітету. У системі органів Комітету з 2002 року.

Людмила Гітман – юрист, закінчила Одеський державний університет імені І.І. Мечникова. Тривалий час працювала за фахом у виробничому об’єднанні елеваторної та зернопереробної промисловості, а також у господарському суді Черкаської області.

За вагомі досягнення в роботі Людмила Гітман нагороджена Ювілейною почесною грамотою Вищого арбітражного суду України, почесними грамотами Спілки юристів України та Черкаської обласної ради.

До виконання обов’язків Голови Черкаського обласного територіального відділення Комітету приступила 18 серпня цього року.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Да шо вы говорите?! 25.08.2011 14:38
Как витиевато закручен заголовок при архипростом событии - назначении нового главы АМКУ вместо пенсионера
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100