реклама

реклама

фото - прес-служба Черкаської ОДА

фото - прес-служба Черкаської ОДА

У сільській школі імені Олександра Захаренка в Сахнівці відкрили реконструйований басейн. 25-метровий басейн має чотири плавальні доріжки, тумби для стрибків у води, відремонтовані сучасні роздягальні, та душові кімнати.

 Для очищення води використовується технологія озонування, що, на відміну від хлорування,  не завдаватиме шкоди  здоров’ю школярів.  Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, урочисте відкриття відбулося 24 серпня. Події сахнівчани чекали 12 років. У відкритті взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Тулуб і голова обласної ради Валерій Черняк.

- Сьогоднішнє відкриття басейну це не лише подарунок школі, а й данина пам’яті славетної особистості, директора Сахнівської школи Олександра Антоновича Захаренка. Саме завдяки зусиллям Народного вчителя було створено цей унікальний авторський навчальний заклад. Я сподіваюся, що  цей басейн сприятиме зміцненню здоров’я і юних і дорослих сахнівчан. – висловив упевненість Сергій Тулуб.

Після виступу голова облдержадміністрації вручив музичний центр і допоміжне обладнання для басейну. А після того,  як басейн освятив протоієрей Української православної церкви Московського Патріархату  Іоан Налапко, шкільні спортсмени влаштували показовий заплив та провели відкрите тренування.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100