реклама

реклама

Реконструкція Соборної площі, що в центрі Черкас, обійшлася у 1,5 млн грн. Про це повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, інформує ГолосUA.

 – Ще остаточного кошторису немає, але скоро ми його побачимо. Як ви зрозуміли, це гроші не з держбюджету, – пояснив голова облдержадміністрації. За його словами, площу реконструювали на кошти благодійників та меценатів.

Igor_Butenko_Vidkryttya_sobornoi_3

На питання журналістів, чи задоволений він результатами реконструкції площі, Сергій Тулуб відповів:

– Я колись уже говорив, що я завжди ставлю планку якомога вище, тому що є таке прислів'я, що чим вище ставиш планку, то досягнеш середини. На сьогоднішній день та планка, яку я поставив, вона недосяжна. Але зроблено дуже багато, і в найближчі дні ми всі недороблені моменти доробимо і зробимо ще краще. Особливу увагу ми приділимо цій площі восени, ми посадимо там дерева, квіти, – підсумував губернатор.

Igor_Butenko_Vidkryttya_sobornoi_2

Нагадаємо, що Соборну площу почали ремонтувати у травні цього року з ініціативи губернатора. Вже наступного місяця після початку ремонту міська влада передала Соборну площу на баланс обласній владі.

Igor_Butenko_Vidkryttya_sobornoi_4

Черкаська опозиція пов’язує передачу Соборної площі з міської в обласну комунальну власність з бажанням обласної влади контролювати центральний майдан міста, на якому черкащани не раз виступали проти влади.

Реконструкція Соборної площі завершилася напередодні Дня незалежності. 24 серпня її відбулося її офіційне відкриття. На площі встановили два фонтани у вигляді великих куль. Опозиція вже охрестила фонтани «пам’ятниками картоплі».

Усі фото - Ігор Бутенко

реклама

Коментарі  

 
0 #6 мешканець 26.08.2011 15:11
передали землю під площею, а те що стоїть на тій землі ніхто не передавав, читайте правильно рішення сесії міської ради, або я щось не зрозумів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Оксана Колісник 25.08.2011 21:19
А меценати і благодійники розкажуть, кого облагодіяли гранітними плитами з площі? І кошторис непогано було б бачити на сайті ОДА чи обласної ради, як і назви структур, які доклали руки до реконструкції майдану разом із прізвищами їхніх керівників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Оля 25.08.2011 18:52
А Лариса Булка при будь-якому голові ОДА в маслі. ****
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 ЛЮСТРАТОР 25.08.2011 15:02
"Свого добився", ви часом, не штатний провокатор Володимира Миколайовича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Конь 25.08.2011 13:14
Тобто,я так зрозумів, нова влада і особисто *** до цієї площі відношення ніякого не мають. За наші гроші все роблять. Хероям і прохфессорам - СЛАВА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Свого добився... 25.08.2011 13:09
Сергію Борисовичу, Вам треба вже думати як найти таких благодійників у Криму
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100