реклама
Sucurity Police

реклама

ubr Телеканал UBR відмовляється від частот в регіонах, які виграв за результатами конкурсу, проведеного Національною радою з питань телебачення і радіомовлення.


 Про це з посиланням на прес-службу каналу повідомляє сайт «Телекритика». Дещо раніше повідомлялося, що UBR переміг в 11 обласних центрах: Києві, Львові, Харкові, Вінниці, Сімферополі, Полтаві, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові. Тоді його представники казали, що UBR має на меті стати найпотужнішим діловим інформаційно-аналітичним ресурсом. Рішення про відмову від частот мовник прийняв, щоб не шкодити своєму іміджу. Як зазначають у повідомленні, навколо результатів конкурсу «штучно» створюються конфліктні ситуації, «які використовуються деякими учасниками ринку для маніпуляції громадською думкою та недобросовісної конкуренції». «Такий стан речей шкодить іміджу UBR, який звик працювати відповідно до європейських стандартів ведення бізнесу і цінує свою репутацію. Тому прийнято рішення відмовитися від виграних під час конкурсу частот», - йдеться у повідомленні каналу.


реклама

Коментарі  

 
0 #1 Ігор 26.08.2011 11:35
Ага... Жінка власника телеканалу - заступник голови Нацради забезпечила отримання чесним та європейським каналом частот, які б мали отримати місцеві мовники. Відвертий кримінал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100