реклама
Sucurity Police

реклама

Елітне житло передбачає закриту територію і повний сервіс

Елітне житло передбачає закриту територію і повний сервіс

Жодного будинку, який  можна було б із повним правом вважати елітним, у Черкасах немає.

 Так вважає керівник черкаського агентства нерухомості «Зоря Нерухомість» Руслан Зоря.

- Елітне житло передбачає закриту територію, де є охорона, система відеоспостереження. Також там має бути повний сервіс – перукарня, пральня, паркінг, дитячі та спортивні майданчики тощо. Тобто коли людина заходить на цю територію, вона не має ні в чому потреби, бо там є все. У Черкасах я таких будинків не знаю, в нас все житло – економ-класу.

Утім, купувати квартири навіть у тих будинках, які претендують на звання елітних, черкащани не поспішають. Найбільшим попитом користується житло на вторинному ринку.

- Є охочі купувати житло в новобудовах, але за вартістю вторинного ринку, - каже Руслан Зоря. – Найбільше продаються невеликі за площею  квартири  - одно- та двокімнатні. Бо люди не впевнені в завтрашньому дні, у своїх доходах, у тому, скільки, зрештою, коштуватимуть комунальні послуги.

Активізації  на ринку нерухомості ріелтори очікують восени. Нині, за словами Руслана Зорі, навіть закордонні заробітчани почали менше купувати житло, здебільшого через те, що й у них знизилися доходи.

- Раніше й іноземці частіше приїздили в пошуках житла. Ті, в кого тут бізнес, або ті, хто мав одружуватися. Деяка активізація відбулася завдяки Обамі, - усміхається фахівець. – Коли він почав робити заяви про можливий дефолт, люди відразу активізувалися. А коли Америка сказала, що все гаразд, - притихли.

Суттєвих змін у ціні на ринку нерухомості Руслан Зоря не очікує. Каже, вони залишатимуться стабільними.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Сан Санич 28.08.2011 14:58
З такими архітекторами,п ро елітне житло мова йти не може.
Хіба що яйця на площу спроектувати!!! !!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100