реклама
Sucurity Police

реклама

Золотоніські податківці активно проводять в районі обласну операцію «Урожай-2011», збирають кошти до бюджету, звітують про порушників і погашають борги із зарплат.

Так, при проведенні Золотоніською ОДПІ рейдів у сільгоспвиробників району виявлено 587 осіб не оформлених найманих працівників. У ході перевірки правильності нарахування заробітної плати працівникам, зайнятим збором урожаю, було донараховано додатково 2913,5 тис грн.

На території району виявлено 494 громадян – одноосібників, які отримали в минулому році близько 926,00 тис грн. доходів від продажу неподатковим агентам сільськогосподарської продукції. Остання була вирощена на земельних ділянках, наданих для ведення особистого селянського господарства. Таких громадян залучено до декларування отриманих доходів.

Під контролем надання громадянами послуг з оранки, сінокосу, збиранню ранніх зернових культур. У результаті залучено до декларування доходів по оранці 22 громадян та 6 громадян, які надавали послуги зернозбиральною технікою.

У результаті спільних дій працівників Золотоніської ОДПІ та податкової міліції до місцевого бюджету району додатково надійшло 759,3 тис грн. податку на доходи фізичних осіб. Крім того, перевірені сільгосппідприємства погасили 871,0 тис грн. заборгованості з виплати заробітної плати. Про це інформує прес-служба ДПА в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100