реклама

реклама

Майже кожен шостий черкащанин не пишається тим, що має українське громадянство. Це показали результати опитування, проведеного інститутом досліджень «GfK Ukraine».

Фото зі спільноти "Справжні Черкаси"

Фото зі спільноти "Справжні Черкаси"

Метою опитування було дослідити, скільки українців пишаються своєю національною приналежністю. Молодим людям із різних регіонів України ставили одне й те ж питання: «Чи пишаєтесь ви тим, що є громадянином/громадянкою України?»

Серед опитуваних із Черкаської області 71% дали схвальну відповідь. 14% людей сказали, що не пишається своїм громадянством, а решті опитуваних складно відповісти на це питання.

Таким чином, Черкащина увійшла у п’ятірку областей з найменш патріотичними поглядами разом із Луганською, Донецькою, Одеською та Харківською областями.

Загалом   81% опитаних представників української молоді зазначили, що пишаються тим, що вони є громадянами  України.  Не  пишаються  громадянством  вдесятеро  менше  опитаних  –  8%.  Близько  11%  опитаних відповіли, що їм важко визначитись із відповіддю.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Громадянин 23.12.2015 16:41
Мабуть пишатися мають олігархи, міністри, народні депутати та інші високопоставлен ні чиновники, адже саме вони, на відміну від простих людей, живуть за європейськими стандартами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Реальный 23.12.2015 10:52
Підвищення квартплат та за послуги ЖКГ, суцільне зубожіння простого народу (не окремих олігархів та міністрів), подорожчання харчів, відключення електроенергії, здешевшення більш ніж втричі гривні, війна, анексія, і т.д. і т.п. - чим із цих "досягнень" пишатися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Патріот 22.12.2015 23:17
Справа , мабуть, не в патріотичних поглядах івисловлюванях, а в тому чим сьогодні можна гордитися. Черкащани - реалісти, а не фанатики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100