реклама

реклама

Міліція не розслідує замах на депутата Ватутінської міськради із фракції «Батьківщина» Ганни Тростянської, кваліфікуючи злочин, як звичайне хуліганство. Про це повідомила журналістам сама Ганна Тростянська.

За її словами, затриманий нещодавно молодик не лише зізнався в скоєному, а й назвав замовника, проте його вже відпустили, а справу намагаються «спустити на гальмах».

«Міліція, наскільки я зрозуміла, не має наміру розслідувати справу глибше, як переслідування за депутатську діяльність, - вважає Тростянська, - Мені відмовили в ознайомленні із матеріалами справи, але я маю інформацію, що під час відтворення нападу на мене затриманий молодий чоловік назвав замовника нападу - особу, яка намагалась купити в місті земельну ділянку з природоохоронного фонду, а я зашкодила, бо звернулась з цього приводу в правоохоронні органи, і вони встановили факт порушення закону, нарахувавши збитки державі майже на півмільйона гривень.»

Депутатка вже звернулась з відповідними скаргами в прокуратуру області, УМВС, до голови Черкаської ОДА, генпрокурора, міністра МВС та Президента.

«Я десятки листів і скарг понаписувала, сподіваюсь, це допоможе. Інакше буду змушена організовувати акції протесту під стінами облпрокуратури та УМВС. Якщо не допоможе, поїду з пікетом і до столиці,» - говорить, як буде добиватись справедливого розслідування Ганна Тростянська.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому на неї напав невідомий прямо перед дверима під`їзду і жорстоко побив. Цьому передували листи і есемески з погрозами.

Тетяна Воронцова

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100