реклама

реклама

Любов Майборода, яка повинна піти з посади заступника міського голови Черкас 6 вересня, нікуди з міськвиконкому йти не збирається. Після звільнення вона планує працювати в управлінні охорони здоров’я. Про це Любов Володимирівна повідомила «Прочерку».

Своє бажання працювати у вказаному управлінні Любов Майборода пояснює тим, що вона добре знає цю галузь. Крім того, вона планує більш активно зайнятися депутатською діяльністю. Нагадаємо, що Майборода – депутат обласної ради.

– Я не розумію тих депутатів, що на сесіях виступають і кричать: «Давайте працювати!» То беріть і працюйте! Я, наприклад, планую з понеділка відвідати обласну дитячу лікарню, ознайомитися з використанням бюджетних коштів, з функціонуванням закладу, – зазначила Любов Майборода.

Крім того, разом з однодумцями вона створила громадський комітет «Вшануймо пам'ять українських героїв», до якого також увійшли історики Віталій Масненко, Юрій Присяжнюк, Володимир Шпак, археолог Михайло Сиволап.

– На даному етапі метою діяльності комітету ставимо домогтися перейменування вулиці Енгельса в Черкасах на вулицю імені В’ячеслава Чорновола. Хочемо зробити це до річниці дня народження Чорновола – до 24 грудня У восьми обласних центрах України є вулиці, які носять його ім’я, а у нас на Черкащині, батьківщині В’ячеслава Чорновола, такої вулиці немає. І мені прикро, що на День незалежності в жодних промовах влади не згадувалося його ім’я. Ганьба такій владі! – емоційно заявила Любов Майборода.

Як повідомив «Прочерку» директор департаменту-начальник управління охорони здоров’я Олег Стадник, очевидно, Любов Майборода працюватиме в управлінні на посаді лікаря-спеціаліста.

– Скоротивши Любов Володимирівну рішенням сесії, роботодавець повинен запропонувати їй іншу вакантну посаду. Це чітко визначає Кодекс законів про працю. Я то поінформований, що Любов Майбороді була запропонована вакантна посада лікаря-спеціаліста. Але детально це питання з нею повинен обговорювати міський голова.

– А ви не проти працювати з Любов Володимирівною?

– У мене немає вибору. Її працевлаштування обумовлене Кодексом законів про працю.

– Однак будете ви раді чи ні працювати з нею? Відомо, що у вас різні погляди на реформування галузі. Зокрема, ви підтримували ідею об’єднання двох пологових будинків, а Любов Володимирівна – ні.

– У неї буде посада, що не передбачає стратегічних напрацювань. Це буде спокійна, поточна робота. Це не рівень реформування галузі…

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Сергій Пономаренко 29.08.2011 14:42
Радий, що Любов Володимирівна знову на передовій. Скільки можновладців намагались закрити їй рота - ЗАСЬ ! Всіх не купите і рота всім не закриєте. Завдяки пані Любові маємо інформацію про діяльність влади. А ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, той ВОЛОДІЄ СВІТОМ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Холодний Яр 29.08.2011 14:35
За Одарича - соромно. Він працював з Чорноволом і жодного слова подяки на День Незалежності.. :sad: :sad: Проте його соратник Радуцький наварив тону борщу і влаштував найбільшу в Україні п`янку. :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 ветеран партии 29.08.2011 14:29
У большиства черкащан от Майбороды начинается тик. Как и от ее учителя Чорновола. Эти люди развалили Советский Союз и нарушили нашу мирную жизнь. Не дадим бандеровцам переписать нашу героическую историю!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Тружениця 29.08.2011 13:07
Люба ніколи не вміла працювати, зате як гарно виступає! Цим і заробляє! Артистка-мітингістка...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Василь 29.08.2011 08:48
Хоч одна людина буде відстоювати інтереси простих громадян.А то команда Одарича перетворила місто в полігон по викачуванню бабок для "успішних людей".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Буревій 29.08.2011 08:42
Капець!! :P Майборода - непотопляєма. Двадцять років не дає спокійно жити можновладцям. Одаричу з Тулубом не позаздриш - серед суцільного хору хвалебних од підлеглих буде і ложка дьогтю від Майбороди. 8) 8) СМАЧНОГО, ПАНОВЕ!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Черкащанин 29.08.2011 08:38
Скоро фамилией "Майборода" начнут пугать непослушных детей :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Вадим 29.08.2011 08:16
С улицей имени Черновола действительно странно, Одарыч ведь с ним начинал.
Какую-то клубнику в символы Черкасс, а за 4 года ничего глобального в память о Черноволе, друге и учителе, как я понимаю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Н-да ! 29.08.2011 08:04
"Я, наприклад, планую з понеділка відвідати обласну дитячу лікарню, ознайомитися з використанням бюджетних коштів, з функціонуванням закладу"

И это вся работа? Туда покатался, сюда покатался, там поболтал, тут поболтал, а где конкретика? Опять пиар и ничего более ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100